Szürcsölő maszturbátor férfiaknak

2008.01.20. 00:29
Fifikásak, meglepőek, eldobhatók. A Tenga japán szexjátékszer-gyártó férfiaknak szóló maszturbátorait mutatjuk be önnek. Azért ne örüljön túlságosan: a hazai piacra egy nagyobb méretű sorozatot kell gyártani.

"Légy pozitív, légy csinos, légy szabad: maximalizáld a szexuális élvezetet" - olvasható a japán férfijátékszer-gyártó cég honlapján a jelmondat. Hogy hogyan jön a pozitív életérzés egy műanyag kupához, azt nem sikerült megfejtenünk, de valójában nem meglepő az a tény, hogy fura flakonokat gyártanak férfiaknak maszturbáló eszköz gyanánt, hiszen már korábban is találkoztunk egy Mennyország névre hallgató darabbal. Persze a technológia és a design fejlődésével a maszturbátorok új generációja is megékezett az új évre, így most a Tenga termékcsaládot mutatjuk be önnek.

A Tenga azért szállt be a játékszerüzletbe, hogy bebizonyítsa az embereknek, a szexjátékok sem mindig kétes, gusztustalan, piszkos dolgok. Céljuk, hogy a szexet egy nyitott, egyértelmű élménnyé varázsolják, amit mindenki élvezhet. Hogy megvalósítsa nagyra törő tervét, a Tenga létrehozta forradalmian új játéksorozatát. Az öt élvezőkupát úgy tervezték, hogy "korábban sosem tapasztalt élvezetet" okozzon a kedves használóknak. A higiénia és az élvezet érdekében minden játék egyszer használatos. A termékek bejárata síkosított, és a nagy részük esetében a bejárattal szemközti oldalon kis lyuk található, amellyel szabályozható az élvezet intenzitása.

Akár a mélytorok

A Deep throat cup belsejében egy speciális szelep segítségével vákuum képződik, amely elképesztő szívóhatást eredményez, így a végeredmény megtévesztésig hasonlít egy torokban lerendezett orális kielégítésre. Csak a nő fejét nem lehet fogni közben. Az eszköz formai kialakításában szerepet játszott, hogy megfelelően szűk legyen a belseje, így növelve tovább a játék élvezeti értékét. Ha mindez nem lenne elég, a Deep throat cup vibrál, és használat közben szürcsölő hangokat ad. Így biztos valósághűbb.


Aki a simulékonyat szereti

A Soft tube cup lényege, hogy vékony és puha, így pont ugyanúgy a férfimarokkal szabályozható az élvezet, mint az eszköz nélküli önkielégítéskor. Viszont a végén ki lehet belőle nyomni a végterméket, mintha tubus volna.


Mozgékony golyó

A Rolling head cup harmonikaszerű teste és külön mozgó fejrésze révén a makk változatosan ingerelhető, a hagyományos ki-be mellett a klassz körbe-körbe is megoldható. A mechanizmus egyszerű, a bemeneti nyílásnál található szivacslabdát a pénisz a játékszer másik végébe tolja, így az nyugodtan göröghet, nyomódhat, súrlódhat kedvére. Míg a játék felül körkörösen forgatható, alul tudja a hagyományos dugattyúmozgást is, amivel állítólag utánozhatatlan érzést nyújt a flakonnal önkielégítő férfinak.


Ha kevés az egy lyuk

A két nyílással ellátott Double Hole Cup kétféle kéjt kínál. A két lyukat keserű és édes nyílásnak nevezték el a termék készítői, és - mint kitalálhatták - a keserű határozottan szűk, míg az édes gyengéden tapad a testre. A Tenga felhívja a figyelmet, hogy bár játékszerüket úgy tervezték, hogy elvileg egyszerre egy ember használja, a Double Hole Cupot egyszerre ketten is meg tudják dugni, mert a két nyílás egymástól teljesen szeparált, így egyidejű használatuk is higiénikus. Az már majdnem olyan, mint egy édeshármas.


Levegővel is jó

Az Air Cushion Cup az első maszturbátor, amely légkamrákat használ az élvezet biztosításához. A játékszer tehát nem rugalmas anyag vagy szivacs segítségével ingerel, hanem a 24 légkamrája közt áramló, eltérő nyomású levegővel izgat változatosan.

A tokiói cég termékei egyelőre csak Japánban kaphatók, nemsokára azonban megkezdik az ázsiai exportot, majd nekilátnak egy nagyobb méretű sorozat legyártásának: ezt szánják az európai piacra. Még az árak sem ismertek, mindig az adott ország fizetőképes keresletének függvényében árazzák majd be játékszereket.