Nem csak a színészek és zenészek használják előszeretettel az internetet intim titkaik megosztásához, hanem olyan ismert pornósztárok is, mint például Jessica Drake. A Twitter oldalon keresztül olyan dolgokat tudhatunk meg róluk, hogy éppen melyik kolléganőjükről és kollégájukról fantáziálnak, hogy mit dugnak fel a hátsójukba, hogy mit esznek és éppen milyen televíziós műsort néznek.

A COED magazin a Twitter oldalán csevegő sztárokat egybegyűjtő cikkük sikerén felbuzdulva csokorba szedték azokat a pornószínésznőket, akik szintén előszeretettel használják ezen szolgáltatást, és nem mellékesen jelölték őket valamilyen kategóriában az idei AVN keretében. Jenna Haze, aki az év női előadója lett, jenxstudios név alatt kommunikál a nagyvilággal és magát pornóikonként definiálja oldalán. Jesse Jane-t, akit idén több kategóriában is jelölték, jessejanerocks név alatt érdemes keresni, így többek közt az is megtudhatjuk, hogy a Playboy TV-t is megjárt színésznő nemrég egy csomó babaholmnit vett. Persze nem saját célra, hanem az unokahúgának.

Megosztott vágyak

Sasha Grey-t szintén több kategóriában jelölték és természetesen ő is aktív felhasználója a Twitternek. Az oldalon található bejegyzések szerint január 22-én lefasisztázta az iTunes-t, mivel a Coil nevű banda albumai nem voltak elérhetőek. A COED magazin az idei év egyik üdvöskéjét, Stoyát, Sasha Grey-hez hasonlítja azok kedvéért, akik még nincsenek tisztában a kissé alternatív hölgy munkásságával. Stoya egyik szösszenetében arról értekezik, hogy mennyire jó néven venné, ha Natalie Minx-et kényeztethetné orálisan. Roxy Deville, a legjobb színésznő kategória jelöltje sem bízott semmit a véletlenre, amikor nevet választott magának. A színésznő Twitter-oldalán élete számtalan kis rezdülését megosztja az érdeklődőkkel, többek közt azon vívódását is, hogy levágassa-e haját, vagy sem.

stoya

Belladonna, azaz enterbelladonna a Twitter segítségével egyik napját a következőképpen foglalta össze: „Körömfestés, vásárlás, interjú, ebéd egy ausztrál barátommal, fantáziálgatás Tony T.-ről. Igen, ez az én napom.” A Coed információi szerint a több díjért is versenybe szállt színésznő 12 évesen tett szert első tetoválására, 14 évesen megpróbált végezni önmagával, 19 évesen kezdett el pornózni, és azóta közel 250 filmben szerepelt. Jessica Drake, az év színésznője, leleményesen thejessicadrake-ként fut a Twitteren, ahol lelkesen tudosít arról, hogy éppen mit eszik, vagy milyen műsort néz. Joanna Angel, aki a tartózkodási helyére vonatkozó adatok szerint Los Angeles és New York között ingázik, nemrég örömmel tudatta, hogy elkészült új MySpace oldala, valamint hogy egy üveget dugott a hátsófelébe, amikor fellépett Crazy Horse-ban. „Mit is mondhatnék?..Újrahasznosítok” – tette hozzá.

Murphy törvénye

Marie Luv szintén művésznevén regisztrált, és magáról többek közt annyit kívánt megjegyezni, hogy közel 200 filmet csinált eddig, nagyon élvezi a munkáját, ami miatt szerinte nem kell szégyenkeznie. A napos Kaliforniában élő hölgyet egyébként a legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték. Bár Sarah Blake, aki a meetsarahblake nevet használja, nem szerepelt a jelöltek között, a cikk szerzője úgy gondolta, hogy a következő bejegyzést mindenképpen meg szeretné említeni.„Ma pár mocskos felvételt készítek. A szerkesztőprogrammal is küzdök. Az a szemét biztos összefogott Murphy-vel” – panaszkodott Blake, aki igazi multitalentum, hiszen amellett, hogy modell és pornószínésznő, fényképész, valamint webdizájner is.