A népligeti hímringyók ereiben meghűlt a vér

2009.04.08. 20:42
A tavaszi Erotika Parádé beharangozását szolgálva vibrátor dobó versennyel szórakoztatta a Népliget látogatóit a Tom Média. A szürreális sporteseményen a rendezvény díszvendége, Benkő Dániel is tiszteletét tette, nyomában leginkább a felsőjüket elhajító hostess-lányok borzolták a kedélyeket. Geronazzo Mária most csak vibrátort szopott, a faszharcosról pedig megtudtuk, hogy nem minden esetben ismeri fel a női nemet. És megismertük Tomor András legújabb üdvöskéjét is.

Még a népligeti hímringyók ereiben is meghűlt szerda délután a vér, mert olyat láttak, mint még soha. Igaz, mi sem. A madarak csicsergését ugyanis néha egy-egy süvítve repülő vibrátor hangja szakította meg, a szárnyaló dildók alatt pedig hol Geronazzo Mária tapsikolt ujjongva, hol Benkő Dániel "Csavarjuk a hajadba a faszt, úgy próbáld meg dobni" típusú utasítgatásai zavarták meg a szürreális hangulat varázsát.

Na, de kezdjük az elején. Mostanában minimum negyedévente botlunk valamilyen erotikus rendezvénybe, nevezzék azt expónak vagy parádénak - és mivel már december óta nem volt része a puncit is csak ilyenkor látó rétegnek nyálcsorgatásra, április 17-19-ig ismét megrendezik az Erotika Parádét, azon belülmeg a Pornó Oszkár Gálát.

Az előző évekkel szemben viszont újra a Tom Média veszi kézbe az események lebonyolítását, mondván, hogy a gyakorlat azt mutatta, az elmúlt időszakban senki nem tartotta szem előtt a minőséget és a profizmust. A producer így ismét Tomor András, a rendezvény nagy visszatérőjeként pedig Kovács Kovi Istvánt harangozták be. A pornópápa hosszú szünet után először lép nyilvánosság elé. A szervezőknek sikerült beszervezniük díszvendégként Benkő Dánielt, a topless-pókerrel Majka várja a játékos kedvűeket, a pornószínház dumagépe Gáspár Győző lesz, és Geronazzo Mária is tiszteletét fogja tenni a kiállításon, ahol állítólag - ne feledjük: minden relatív - izgató meglepetésekkel fog szolgálni. Az esemény művészeti vezetőjének szerepét ismét Mészáros Dóra vállalta magára.

"Ilyen szájba két fasz kell"

A rendezők szerint most aztán mindent megkap az ember, amire titkon vágyott, mi több, még annál is többet. Talán e címszavak fényében jutott eszébe Tomornak az az ötlet, hogy a Népligetben vibrátordobó-versenyt rendezzen a parádé szereplőivel. Egyedül Győzike nem futott be, így jobb híján Benkő a közönség idegeire ment.

Mire a Velvet odaért, már piknik-hangulat alakult ki a füves területen, és tinilányok dobálták a magasba az aranyszínű vibrátorokat. Benkő Dániel, a kékszakállú faszharcos közben mindenféle instrukciókkal látta el a versenyző csajokat, aztán még Geronazzónak sem átallotta megjegyezni az "Ilyen szájba két fasz kell" örökbecsűt. Nagyon úgy tűnt viszont, hogy a nagyszájú nő még mindig nem heverte ki a Kovi-féle gang-bang filmet: hevesen ellenkezett, így csak egy vibrátort szopott.

A Népligetben pucérkodtak a csajok

Ha pedig már Tomor András a minőséget emelte ki, meg kell említenünk a producer legújabb üdvöskéjét, aki DJ Gigi-ként mutatkozott be, és akiről Benkő legnagyobb megdöbbenésére ingje lekapása után derült ki, hogy lány. (Az más téma, hogy a sorra vetkőző lányok némileg kimerítették a közszeméremsértés fogalmát, de legalább jól szórakoztak.) Gigiről második információként az derült ki, hogy a nőket sem rugdossa ki az ágyából, a pornóiparral pedig mind szorosabb kapcsolata van: mint mondta, ha jön a meleg és süt a nap, rendezni is fog. Elképzelése nem egyszerű: "Mindenféle helyszínen szeretnék forgatni, mondjuk a legjobb lenne közterületen, miközben vagy száz lány körbeáll, aztán úgy dugnék a kör közepén sorra az összessel." Mármint, hogy ő dugná a nőket, mert lány-lány felállásban övé a férfi szerep. "Szórakozás, pornó, no drog, no pia, my life is sex, akinek meg nem tetszik, kapja be!" - üzeni mindenkinek az igényes pornóipar legújabb felfedezettje.

Tomort is sikerült elcsípni pár mondat erejéig, tőle leginkább azt szerettük volna megtudni, hogy mi fán is terem az Erotika Parádé keretein belül megrendezésre kerülő I. Országos Örömlány Találkozó. Kiderült, hogy tulajdonképpen semmit, hiszen a kurvák általában inkognitóban jelennek meg az ilyen rendezvényen, de bárki, aki - akár az, akár nem - beismeri, hogy prostituált, azt ingyenes portfóliófotózással lepik meg. Az árakat elnézve azért még a hülyének is megéri kurvának vallania magát egy kis időre.

"Nincsen kedved nézni engem, miközben meztelenül napozok?"

Először tényleg nem értettem, mit mond, ezért a jólöltözött, és még jóképűnek is mondható srác bátortalanabbul, de még egyszer feltette a kérdést. Mert ő erre izgul igazán, magyarázta mosolyogva, miközben a Népliget felé haladtunk egymás mellett. Ezek után nem is nagyon akartam megérteni, kirobbant belőlem a nevetés. Az ááá, nem vagyok én olyan sablon válasz, vagy a segítség, egy perverz sikongatása helyett kész tények elé állítottam: ott van a bokor mögött Kovi, szívesen bemutatom neki, ha ilyen irányú érdeklődése van. Vagy kérje meg Geronazzo Mariat, ő már sokat látott, nem lepődik meg semmin. És még Benkő Dániel, a nagy meztelenkedő is ott telefonálgat a fák között. Röhögött, azt hitte, viccelek. Elsétált velem megnézni, majd a felismerés után "Inkább hagyjuk" - felkiáltással pánikszerűen elmenekült.