horoszkóp

Punci illatú parfüm a kézre kenve

2007.10.12. 15:17
A kutyáknak készült parfüm és a különböző, nemi vágyat fokozó feromonkat tartalmazó termékek nagy sikere után csak idő kérdése volt, hogy mikor dobják piacra az első olyan készítményt, ami a leghatásosabb afrodiziákumot, vagyis a női szeméremtest illatát tartalmazza.

Bár Nagy „Tereskova” Kriszta már évekkel ezelőtt énekelt „illatos pinájáról”, úgy tűnik, hogy az illetékesek csak most kaptak az észhez, eddig ugyanis csak feromon tartalmú intim parfümöket lehetett kapni. A Vivaeros Special Products azonban úgy döntött, lekörözi a vetélytársakat és több évnyi kutatómunka során kikísérletezték a szeméremtest illatának szintetikus megfelelőjét.

Használati utasítás

A pillanat hevében azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy van néhány szabály, amit érdemes betartani. A termék hivatalos honlapján péládul felhívják a figyelmet arra, hogy tizennyolc éves kor alatt, illetve egyes EU-államokban huszonegy év alatt nem ajánlatos kipróbálni a Vulva Originalt. A korhatár mellett az sem mindegy, hogy hol alkalmazzuk az intim illatot. A testnyílásokat és a nyálkahártyával fedett területeket szigorúan kerülni kell, a készítményt a kézfejre kell felvinni. Bármilyen vonzónak is tűnik, nem szabad túlzásba esni. A használati utasításban többször is felhívják a figyelmet arra, hogy egyszer csak nagyon-nagyon kevés mennyiséget érdemes a kézre tenni.

Dizájnos punci

A hivatalos honlapon a gyártó bevallja, valami olyan termékkel akart előrukkolni, ami nem csak hatásos, de szép is. Bár a hagyományos parfümöknél nem csak illat, hanem a csomagolás is fontos, a szexshopokban kapható, vágykeltő készítményeknél ez viszonylag kevésbé számít, hiszen a cél szentesíti az eszközt. A Vulva Original ezzel szemben ízléses dobozban árulja folyékony malacságot. Az egyszerű, de nagyszerű dizájnt persze egy szoftpornósan visszafogott reklámkampánnyal is megfejelték. A hirdetéseken lenge ruhákba öltözött, félmeztelen hölgyek stílszerűen vulvájuk elé tartva prezentálják az üvegcsébe zárt puncit.

Mi is az a vulva?

A szeméremtest (vulva, pudendum) a látható külső nemi szervek összefoglaló neve. A vulva latin elnevezés, "fedőt" jelent, és megfelel az elölről a szeméremdomb (mons pubis), hátulról a gát (perineum), oldalról a kis és nagy szeméremajkak (labidum minuspudendi és labidum május pudendi) által elfoglalt területnek. A vulva igen érintésérzékeny, úgynevezett erogén zóna. A húgycső (urethra) és hüvely (vagina) nyílásának védelmére is szolgál.

Forrás: szexualitas.hu