Dayana Mendoza hétvégén átadja koronáját az új Miss Universe-nek, és ennek örömére a Maxim a szeptemberi számában ledobja ruháit és megmutatja, miért is lett szépségkirálynő. Persze a nyilatkozataiból is könnyedén rájöhetünk, életcélja a világbéke.

A 2008-as Miss Universe, Dayana Mendoza a Maxim magazin számára készített erotikus felvételeket. A bikinis és félakt képek mellett természetesen interjút is adott, és igazi királynő módjára kifejtette, minden idei versenyző egyformán gyönyörű, és pont ugyanannyira drukkolna mindenkinek.

A 23 éves Dayana Mendozának a hétvégén át kell adnia a következő Miss Universe-nek, és ebből az alkalomból a Maxim magazin egy erotikus fotósorozatot készített vele. Mendoza elmondása szerint legszívesebben az összes lánnyal beszélne, és kiválasztaná a szerinte legesélyesebbet. Azonban arra a következtetésre jutott, minden lány nagyon gyönyörű és nem lehet csupán az arcuk alapján kiválasztani a legszebbet.

Természetesen felidézte a tavalyi győzelmét, ami megváltoztatta az életét, és királynőként beutazta a világot. „Venezuela 12 éve nem nyert Miss Universe címet. Parádéztak. Dél-Amerikában nagy fanatikusai vagyunk a szépségversenyeknek.A szüleim mesélték, miután megnyertem a versenyt, a kocsik úgy vonultak az utcán, mint egy focimeccs után” - nosztalgiázott.

Mendozát arról is kérdezték, vajon mi kell ahhoz, hogy valakivel összejöjjön. A szépségkirálynő elmondása szerint nem szükséges, hogy az illetőnek olajkútjai legyenek, az a lényeges, hogy az illető legyen különleges.