A hétvégén kiderül, vajon Budai Zsuzsa bejut-e a Miss Universe legszebb 15 lánya közé. Bár az általános megítélés vegyes, egy dolog biztos, idén jó estélyit választottak a magyar lánynak. Ön szerint továbbjut Budai Zsuzsa? Szavazzon!

Továbbjut Budai Zsuzsa?

A múlt heti delfinlátogatás és szivarsodrás után a Bahamákon rendezett Miss Universe keretein belül vasárnap felvonult mind a 84 induló. A fürdőruhákban, estélyikben és népviseletben pompázó versenyzők között ott volt hazánk indulója is, Budai Zsuzsa, aki jó eséllyel bejuthat a Top 15-be.

A 84 országból érkezett indulók az est folyamán hazai népviseletben, fürdőruhában és estélyiben mutatták meg magukat. A több percen keresztül hibátlanul mosolyogni képes lányokról többek között azt is megtudhattuk, természetesen a világbéke magasztalása mellett, akár arra is képesek lennének, hogy meghaljanak hazájukért. A zsűri a három bemutató alapján fogja eldönteni, ki lesz az a 15 lány, aki augusztus 23-án bejut a döntőbe.

A verseny során egyébként több különdíjat kiosztanak, a legjobb nemzeti viselet díját ezúttal a panamai versenyző nyerte, a második Nicaragua, a harmadik Thaiföld lett. A verseny során emellett még kiosztanak a legfotogénebb szépségnek egy díjat, illetve a versenyzők által leadott szavazatok alapján megválasztják a legszimpatikusabbnak ítélt lányt, aki a Miss Congeniality címet nyeri el.

Budai Zsuzsa estélyije már döntős

Természetesen hazánk képviselője, Budai „Susan” Zsuzsa is részt vett a bemutatón és most már az egész világ tudja, imádja az állatokat, és az otthonában megférnek egymás mellett a kutyák, macskák és a kígyók is. Persze arról valószínűleg nem tett említést bemutatkozó szövegében, hogy már nem szeretne napi 8 órában gürizni. A Miss Universe Hungary az előzetes találgatások alapján jó eséllyel bejuthat a 15 legszebb lány közé – akárcsak tavaly Dammak Jázmin. Igaz, a Missuniverse.com által közzé tett lista szerint a közönségszavazatok egyelőre nem neki kedveznek. Mindenesetre talán jót jelent, hogy a Budai Zsuzsa által viselt estélyit – melyet egyébként Joó Beatrix tervezett – a Missology elnevezésű oldal a nyolcadik legszebb darabnak ítélte meg.

Aki szeretné jobban szemügyre venni az összes induló adottságait, nézze meg az alábbi videót.