Holtan találták Los Angeles-i lakásában Casey Johnsont, a Johnson & Johnson nemzetközi multicég 30 éves örökösnőjét. A nyomozók szerint a nő természetes halált halt, és már napok óta feküdhetett a lakásban, halálának körülményeit még vizsgálják. A leszbikusságát nyíltan vállaló Johnsonnak volt egy kétéves örökbefogadott kislánya, és decemberben jegyezte el csaját, a reality-botrányhősnő Tila Tequilát.

Holtan találtak Los Angeles-i lakásában a Johnson & Johnson kozmetikai és egészségápolási cikkeket gyártó multi 30 éves örökösnőjére, írja a People magazin. A Paris Hilton leszbikus megfelelőjeként működő örökösnő-celeb Casey Johnson halálhírét menyasszonya, az amerikai realityműfaj Molnár Anikója, Tila Tequila jelentette be Twitter-oldalán, majd később a rendőrség is megerősítette az információt. „Arra kérek mindenkit, imádkozzon a menyasszonyomért, Casey Johnsonért. Nyugodjék békében. Mindenkinek köszönöm a szeretetét és a támogatását, de egy ideig offline leszek, mert a családommal szeretnék lenni” – írta Twitterén a párkereső valóságshowjával ismerté váló Tequila. A TMZ értesülései szerint Casey Johnson már több napja halott volt, amikor rátaláltak, amit alátámaszthat, hogy Twitter-oldalán utoljára december 29-én írt üzenetet.

A Los Angeles-i rendőrséget és a tűzoltókat hétfőn délben riasztották Johnson lakásához, de amikor a hatóságok a helyszínre értek, már nem élt (Tequila twittere szerint ugyanakkor kómában volt, és csak később hunyt el). A nyomozók szerint az örökösnő természetes halált halt, és kizárták az idegenkezűséget. Azt viszont, hogy mi okozhatta a halálát, csak azután tudják megmondani, miután elkészül a toxikológiai vizsgálat - nyilatkozta a People-nek Sara Faden a Los Angeles-i rendőrség részéről. Mint a Brittany Murphy halálakor megszólaló törvényszéki orvosszakértő, dr. Cyril Wecht - aki Michael Jackson és Anna Nicole Smith halálának kivizsgálásában is részt vett - elmondta, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a hatóságok drog- vagy gyógyszertúladagolásra gyanakodnak. Mindenesetre a perezhilton.com értesülései szerint Johnson elvonóra járt, azonban nemrég abbahagyta a kezelést. A Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított, melyben az örökösnő halálának körülményeit vizsgálják.

Casey Johnson 2007-ben örökbefogadott egy kazahsztáni kislányt, Avát, ő volt az ükunokája a Johnson & Johnson alapítójának, és az ő apja, Robert Wood Johnson a New York Jets csapatának tulajdonosa. Miután nyolcévesen diabéteszt állapítottak meg nála, apjával közösen írt egy könyvet, mely a gyermekek diétájáról szól. Felnőtt korában azonban a tehetős ősökkel megáldott Johnson korántsem élt visszafogott életet, számtalan botrány kapcsolódik a nevéhez.

A leszbikusságát nyíltan vállaló Johnson volt barátnőjével, Courtenay Semellel – a Yahoo volt főnökének lányával – 2009 januárjában összebalhézott, olyannyira, hogy abban állítólag Johnson haja lángra is kapott. Novemberben letartóztatták, amiért betört egy másik excsajához, és elhozott tőle ékszereket, ruhákat, hivatalos iratokat, fehérneműket, cserébe pedig egy általa használt vibrátort és egy vizes törölközőt hagyott ott névjegy helyett.

Mindenesetre decemberben már arról szóltak a hírek, hogy eljegyezte biszexuális realityhősnő csaját, Tila Tequilát (aki egyébként szintén járt már korábban a Yahoo-s Semellel, szóval ennyi közös már volt bennük). „Ma este a gyönyörű barátnőm megkért, hogy menjek hozzá, és nézzétek ezt a követ! Bumm, ez egy 17 karátos gyémántgyűrű” – áradozott az eljegyzésről Tequila.