Engedély nélkül közölték a nyolcas ikrek anyjának bikinis fotóit

2010.01.22. 10:38 Módosítva: 2010.01.22. 11:20
Kiszivárogtak az internetre a Nadya Sulemanról, a nyolcas ikrek anyjaként elhíresült nőről készült bikinis képek, ami miatt a képek készítői perelni akarnak. A plasztikai sebészet új csodájaként számon tartott nőről készült képekért sok pénzt kaphattak volna.

Nadya Suleman egy évvel ezelőtt szült nyolcas ikreket a már meglévő öt gyereke mellé, és a sztorijával könnyedén bekerült a világsajtóba. Úgy döntött, hogy gyerekneveléséről valóságshow-ban tájékoztatja majd a világot, amiről egyelőre nincs hír. Arról viszont van, hogy hetven kiló leadása után Nadya Suleman lett a plasztikai sebészet legújabb csodája.

terh

A 13 gyerekes anyáról a Polaris készített egy bikinis fotósorozatot, így mindenki megcsodálhatja, milyen lapos hasat, és milyen golyószerűen kerek melleket faragtak Sulemannak az orvosok. A különféle oldalak szerkesztői két dolgot tartanak furcsának Sulemanon: a különösen hosszúkás köldökét, valamint az arcát. Bár erről az utóbbiról már a szülés előtt is több helyen azt írták, hogy elcseszett plasztika, és a kelleténél jobban ufószerű. Pedig Suleman semmi mást sem szeretne, mint Angelina Jolie-ra hasonlítani.

Nadya Suleman azt mondja, nem plasztikáztatott, szerencsés alkatának köszönheti, hogy gyorsan visszanyerte alakját. "Úgy érezném, hogy csaltam! Be akartam bizonyítani magamnak, hogy saját erőmből meg tudom csinálni, természetes úton. A barátaim Gumilánynak hívnak, mert a többi gyerekem után is gyorsan visszanyertem az alakomat" - nyilatkozta Suleman a Star magazinnak.

A képeket a Dirty közölte a Polaris engedélye nélkül, úgyhogy a Polaris be is perelte a Dirtyt. Az eredeti posztot már sikerült is eltávolíttatni. A TMZ közölte is azt a levelet, amiben a Polaris képviselője megéri a Dirty üzemeltetőjét, hogy távolítsák el a képeket. Valószínűleg jó pénzt megértek volna a képek, amelyeket így már nehéz lesz eladni. A képeket végül hivatalosan a Star magazin közölte. Annak ellenére, hogy a Dirtyről leszedték a képeket, szerencsére nem nehéz őket megtalálni, ha valaki esetleg arra kíváncsi, hogy néz ki a Keleti Györgyivé faragott Nadya Suleman.

A képeket megnézhetik többek között az Inquisitr-on.