A legtöbb megcsalt ember a kínok kínját éli át, nevetségesnek, becsapottnak érzi magát, és gyakran kegyetlen bosszút fogad. Eszközökből van bőven, ám vannak, akik nem válogatnak, és az eljárások sem mindig vallanak épelméjűségre. Amerikában a megcsalt asszony férje péniszét a hasához ragasztotta, egy elkeseredett férfi a veséjét követelte vissza feleségétől, Barack Obama egyik tanácsadóját pedig óriásplakáton buktatta le a szeretője. Válogatott módszerek.

Hasához ragasztották a péniszét

Egy amerikai férfi szeretői a megcsalt feleséggel együtt torolták meg azt, hogy szerelmük tárgya érzelmileg és anyagilag is kihasználta őket: ágyhoz kötözték, és a hasához ragasztották a péniszét. A három wisconsini nő az eset előtt néhány héttel jött rá arra, hogy a férfi egyszerre több vasat is tart a tűzben, ezért közösen bosszút forraltak. Egyikük erotikus masszázs ígéretével egy hotelszobába csalta a férjet, aki az erotikus játék részeként beleegyezett abba, hogy a szeretője kikötözze, majd bekösse a szemét egy párnahuzattal.

Ezek után viszont a pikáns jelenet helyett a nő ollóval levágta a férfi nadrágját, majd sms-ben üzent cinkosainak. Miután ők is a helyszínre érkeztek, több helyen is bekenték a pasit erős ragasztóval, péniszét a hasához rögzítették, és lelki terrornak vetették alá. Az áldozat végül üvöltözni kezdett, aminek hatására a nők megijedtek és elszaladtak. Az asszonyok ellen szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés gyanúja miatt emeltek vádat.

Veséjét követelte vissza

Egy a nassau-i egyetemi klinikán dolgozó érsebész beperelte a feleségét, akinek korábban életét mentette meg azzal, hogy nekiadta a veséjét. Dr. Richard Batista 2001-ben mondott le a szervéről, amikor kiderült, hogy az asszony súlyos beteg. Két évvel a transzplantáció után a nő egy időre ágyba kényszerült egy térdsérülés miatt, és közben beleszeretett a kezelőorvosába. Elhagyta a férjét, és azt sem engedte meg neki, hogy közös gyerekeiket látogassa. Batista bepipult, és visszakövetelte a veséjét, vagy annak másfél millió dollárra taksált értékét. A bíróság végül úgy döntött, hogy a szerv ajándék volt, amit nem követelhet vissza az adományozója.

30 évvel korábbi megcsalásért ölt

Oroszországban egy 73 éves asszony fűtőolajjal öntötte le és gyújtotta fel 80 éves férjét, mert kiderült egy 30 évvel korábbi félrelépése. Az idős nő a szomszédasszonytól tudta meg, hogy annak idején az egyik régi barátnőjéhez járt a férfi. Hazarohant, kérdőre vonta urát, a beismerés után pedig felgyújtotta. "Mit meséljek? A férfi mind disznó, ez is megcsalt engem, biztos te is csalod a feleségedet. Nem bírtam ki, ennyi” – nyilatkozta később az újságíróknak, ugyanis a gyilkosság ellenére szabadlábon védekezhetett, mondván, úgysincs hová mennie.

Bugyikkal díszítette fel a fát

Egy lancashire-i asszonynak akkor borult el az agya, amikor a postaládában egy Valentin-napi lapot talált a férjének megcímezve - írta az independent.co. A 61 éves Valerie Thome cirka száz darab bugyival díszítette fel a házuk előtt álló fa ágait, és egy táblát is kirakott: "Isten áldjon, Wolfram. Téged is, meg a szennyes bugyi-gyűjteményedet is." A nő ugyanis mindezek fejében állította, hogy az összes alsóneműt a férje fiókjában találta, amit a 48 éves férfi természetesen tagadott.

Internetre pakolta a kis óvszert és a hatalmas bugyit

Szokatlanul szerelmes sorokat kapott férjétől, ezért a vártnál hamarabb érkezett haza a sajtóban csak Annaként emlegetett nő. Sikerült is egy másik nővel rajtakapnia a férfit, aki véletlenül neki küldte el a szeretőjének szánt sms-t. Nem cicózott, a helyszínen talált kisméretű gumióvszer csomagolását és a másik asszony hatalmas bugyiját lefotózta, a képet pedig felpakolta az internetre. A feleség először szerette volna elárverezni a birtokába jutott dolgokat, ám használt fehérneműt nem engedélyezett hirdetni a honlap. Végül a nő fotót bocsátotta licitálásra, amire több ajánlat is érkezett, és 127,5 dollárért elkelt.

Óriásplakáttal buktatta le a férjet

Charles Phillips-et, Barack Obama egyik tanácsadóját egy óriásplakáton buktatta le a szeretője, aki így állt bosszút amiatt, mert a férfi inkább a feleségét választotta - írta a nydailynews.com. YaVaughnie Wilkins - aki nyolc éven át volt a kétgyermekes szeretője - a New York-i Times Square-en 150 ezer dollárért bérelt egy óriási felületet, ahova kitetette a közös fotójukat, amin egy webcím is szerepelt. Az időközben letiltott charlesphillipsandyavaughniewilkins.com-on további kompromittáló képeket és dokumentumokat láthattak az internetezők. Az Oracle elnöke beismerte hűtlenségét, Wilkins pedig valahogy úgy fogalmazott, hogy nem a bosszúvágy vezérelte, hanem a saját maga verzióját szerette volna nyilvánosságra hozni.