A New York Rangers – Tampa Bay Lightning hokimeccs teltházas közönsége egy emberként fütyülte ki azt a fiatal nőt, aki nemet mondott a meccs közben az eredményjelző táblán közzétett lánykérésre. Az esetről készült felvétel tévéadásba is került, majd a YouTube-on aratott osztatlan sikert, egész addig, míg ki nem derült, Melissa és Nick mindenkit átvert.

Több ezer hokirajongó, tévénéző és YouTube-felhasználó sajnálta azt a férfit, aki vasárnap a New York-i Madison Gardenben játszott hokimeccs alatt kapott kosarat barátnőjétől. A New York Rangers végül 5:2-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen, de második harmad 10. percében az eredményjelző táblán szívecskés keretben egy lánykérés szövege jelent meg: „Melissa, leszel az én kékmezes feleségem? Szeretlek, Nick”. A kamerák gyorsan megtalálták a közönség soraiban ülő Rangers-mezes párt, ahol ahol a férfi épp büszkén mutogatott a táblára. A felvételen azonban látható, hogy a célszemély egyáltalán nem hatódik meg a romantikusnak szánt gesztustól: szája elé kapott kézzel felsikkant, majd vadul tiltakozva, a fejét rázva faképnél hagyja meglepett pasiját.


A tévériporterek kommentárjai szerint a meccs közönsége – akik kivetítőn szintén követték az eseményt – egy emberként fütyülte ki a megfutamodott menyasszonyjelöltet. Páran azért gyanakodtak: „Azt hittem, ez csak valami megrendezett dolog volt Valentin-napra. Miért, nem az volt?” – kommentálta a meccs után az esetet a Rangers Centere, Erik Christensen, és neki volt igaza.

Cirkuszt a népnek

Mint hétfőn kiderült, nem is a pár verte át a közönséget, hanem a stadion személyzete: ők szervezték meg a kis műsorszámot, amit a meccs közbeni szórakoztató műsor részének szántak. „Nicket” és „Melissát”  színészügynökségtől bérelt hivatásosok alakították, bár az igaz, hogy ők az életben is jegyben járnak, és nem szakítottak - írja a New York Daily News. A vicc azonban túl jól sikerült, és önálló életre kelt, amikor bekerült a meccsközvetítésekbe, majd a hírműsorokba és az internetre is. Perez Hilton is vadul sajnálta szegény faképnél hagyott Nicket, pedig a sztori nem mondható falrengetően eredetinek: pontosan egy éve járta be a netet ugyanez, csak épp kosármeccs-körítéssel.