Exférje adta el a lebukott orosz kémnő topless fotóit

2010.07.05. 19:37 Módosítva: 2010.07.05. 20:07
Alex Chapman azt állítja, nem tudott róla, hogy a nő, akivel éveken keresztül együtt élt, és akit feleségül is vett, valójában orosz kém. Így fogalma sincs arról, hogy a nő már akkor is kémkedett-e, amikor ők együtt voltak, de azt nagyon szívesen megosztotta a lapokkal, hogy volt felesége milyen volt az ágyban, illetve, hogy milyen meztelenül, mert néhány képet is nyilvánosságra hozott.

Az angol Alex Chapman három évig volt a múlt héten New Yorkban lebukott, kémkedéssel vádolt orosz Anna Chapman férje. Az exférj a News Of The Worldnek most részletesen elmesélte, milyen volt az amerikai lapok által csak szexi 007-es jelzővel illetett Anna az ágyban, és fotókon is megmutatta.

"A szex csodálatos volt vele, fantasztikus a teste. Eleinte a vágyról volt csak szó. Sosem találkoztam korábban hozzá hasonlóval. Anya nagyszerű volt az ágyban, és pontosan tudta, hogy mit csináljon. Szuper volt! Az első pár hónapban csak a szexről szóltak a találkozóink, hetente nagyjából ötször. Imádtuk. Szeretett pózolni is. Először az egyik reggel fotóztam le félmeztelenül. Azt mondtam neki: "Anja, kapd elő őket!", és lefotóztam úgy, hogy csak egy kis darab paplan fedte a testét. Nevetett rajta" - mesélt kapcsolatuk kezdeteiről a lapnak Chapman, a nemrégiben lebukott orosz kémnő volt férje, aki végig orosz nevén, Anjának nevezte a hírekben Annaként szereplő egykori feleségét.

Chapman elmondta, egy angol bárban ismerte meg az orosz lányt, még 2001 végén, 2002 elején. Úgy tudta, hogy egyetemistaként van az Egyesült Királyságban, közgazdaságtant tanul. Az első néhány hónap után Moszkva és London között ingáztak, egyszer még a repülőn is egymáséi lettek, amiről szintén kellemes emlékei vannak a férfinek. Ahogy arról is, hogy Anna Chapmantől nem álltak távol a szexuális segédeszközök, szívesen rakott csipeszeket a mellbimbójára, használt korbácsot az együttléteik alatt. Végül még 2002-ben összeházasodtak.

Forrás: News Of The World (Klikk a többiért!)
Forrás: News Of The World (Klikk a többiért!)

A férfi egy idő után elkezdte érezni, hogy nem ismeri teljesen felesége életét, amire jó példa volt, amikor együtt mentek egy buliba Moszkvában. "Emlékszem, egy szórakozóhely előtt álltunk, és nem akartak minket beengedni. Aztán megjelent egy fickó egy Lamborghinivel, váltott néhány szót a biztonságiakkal, és máris behívtak bennünket. Valami perzsa herceg volt. Akkor még nem tudtam, hogy Anjának milyen jók a kapcsolatai. Egy gazdag, Szergej nevű fickóval is jóban volt. Furcsa volt az a pasas. Amerikai zöld kártyája volt, de fogalmam sincs, hogy honnan szerezhette" - mesélte Chapman.

A volt férjnek Anna apja is gyanús volt: Vaszilij Kuscsenkoról többen úgy tudják, hogy egykori KGB-ügynök, de neje Chapmannek csak annyit mondott, hogy apja diplomata, ezért olyan jók a kapcsolatai.

Aztán kétévnyi házasság után elkezdtek rosszra fordulni a dolgok. Az egészet egy veszekedés váltotta ki, ami azért tört ki köztük, mert a férj azt javasolta, hogy nyissanak közös bankszámlát. A kémnőnek ehhez semmi kedve sem volt, nem akarta, hogy összekeveredjenek a pénzügyeik.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A művészként tevékenykedő férj nem akart kimozdulni a művészvilágából, a feleség viszont egyre magasabbra akart jutni a társadalmi ranglétrán, ezért olyan helyekre járt, ahol hatékonyan tudott kapcsolatokat építeni, találkozni gazdag üzletemberekkel. Végül 2005-ben váltak el, de kapcsolatban maradtak egymással.

A volt férj ezért tudja, hogy exneje hatékonyan használta csáberejét arra is, hogy egyre fontosabb kapcsolatokra tegyen szert. "Egy svájci bankárral volt együtt. Kapott tőle egy 17000 fontos (kb. 5,8 millió forint) Cartier karórát. Nem sokkal később Anya kidobta a pasit. Aztán valami amerikai befektetővel is kavart" - mesélte a volt férj. A nő később az Egyesült Államokba költözött, itt tartóztatták le végül kémkedés vádjával.

A letartóztatás után Chapmant felkeresték a brit belső elhárítás, az MI5 emberei, és hosszasan faggatták volt felesége apjáról. Elmondása szerint nem is igazán az érdekelte őket, hogy a nőről miket tud, hanem hogy a nő apja kémkedhetett-e londoni ügyekről ezalatt az idő alatt.

Az igazi csavar a történetben, hogy amikor Alex Chapman megtudta, hogy volt feleségét letartóztatták és kémkedéssel vádolják az Egyesült Államokban, próba szerencse alapon felhívta a lány orosz mobilját, amit Anja, Chapman nagy meglepetésére fel is vett. A nő nagyjából annyit mondott neki, hogy ne izguljon.

"Most már azt hiszem, amit az MI5 is gondol, hogy nem tudta felmérni a tetteinek súlyosságát. Az egész olyan, mintha egy film lenne" - zárta a beszélgetést a volt férj.