Túladagolta magát gyógyszerekkel és még mindig kómában fekszik Sheyla Hershey, aki sokáig őrizte a világ legnagyobb mellű nője címet. A műtétfüggő, mániás depressziós nő egy mellnagyobbító műtét után vesztette el hatalmas cicijeit, ugyanis elfertőződött a sebe, és az orvosok féltek, hogy vérmérgezésben meghalhat, ezért inkább kiszedték a szilikont.

Öngyilkosságot kísérelt meg vasárnap a harmincegy éves, kétgyermekes családanya, Sheyla Hershey, aki sokáig a világ legnagyobb mellű nőjének számított – írja a Sun. Hershey megpróbálta túladagolni magát gyógyszerekkel, és azóta is kómában fekszik. "Az orvosok nem tudják, hogy mikor ébred fel. Imádkozom, hogy kikerüljön belőle" – mondta férje, Derek.

Van itt baj

Hershey azért próbálta túladagolni magát, mert változatlanul nem tudja elfogadni, hogy ki kellett vetetni a bajnoki implantátumokat. A világ legnagyobb mellű nője címet 2010 nyarán vesztette el, amikor tovább akarta növelni a ciciméretet, de a Brazíliában elvégzett műtét után elfertőződött a sebe, és az orvosok attól tartottak, hogy vérmérgezést kaphat, amibe belehalhat.

Az eredetileg brazil származú Hershey, aki egyébként Houstonban él, nemcsak azért válaszotta Brazíliát, mert olcsóbbak ott a műtétek, hanem, mert a texasi törvények szerint a mellnagyobbítást már nem végezhette volna el senki. Ahogy egy korábbi interjúban a mániás depressziós Hershey elmondta, nem nyugszik, amíg nem operáltathatja meg magát újra. "Egyszer visszaszerzem a világ legnagyobb mellű nője címet, és sokkal jobb példaképe leszek a lányomnak. Olyan csúnyának érzem magam a melleim nélkül. Nem tudom, ki vagyok nélkülük" – írja a Sun.

Némi ellentmondás

Az óriásmellek elvesztése után egyébként úgy tűnt, hogy Hershey belátta, hogy veszélyes, amit csinál. "Csak most jöttem rá arra, hogy amit magammal műveltem, az nem helyes. Mindent megtennék annak érdekében, hogy visszaforgassam az idő kerekét" – nyilatkozta nem sokkal azután, hogy kivették az implantátumokat. "Nem volt túl jó gyermekkorom, az édesanyám soha nem mondta nekem, hogy szép vagyok" – emlékezett vissza, majd hozzátette, hogy szerinte az ő kislánya viszont úgy tökéletes ahogy van, és mindent elkövet majd, hogy ő ne feküdjön kés alá.

Azt viszont korábban is elismerte, hogy nem tudja, hogyan fogja majd viselni, hogy elvesztette az implantátumokat, hiszen műtétfüggő, és a normális méret is elég ijesztően hangzik számára. "Vannak napok, amikor elégedett vagyok magammal, vannak napok, amikor nem" – nyilatkozta Hershey, aki bipoláris zavara miatt már akkor is kezelés alatt állt. Kábé fél évvel az életmentőnek szánt beavatkozás után azonban tisztán látszik, hogy nem képes elviselni, hogy elvesztette a világ legnagyobb mellű nője címet.