Sarah Burge, az emberi Barbie-baba hétéves lányának születésnapi kívánsága egy mellműtét volt, és mivel a plasztikafüggő anya azt szeretné, ha lánya vetkőzős modell lenne, így nem állt ellen. Poppy kapott egy kupont, ami majd feljogosítja egy mellműtétre, ha kinőttek a mellei.

Az emberi Barbie-baba néven elhíresült angol Sarah Burge úgy döntött, ideje alaposan kijelölni lányai számára az utat: hétéves lánya mellnagyobbítási kupont kapott a születésnapjára - írja a Daily Mail.

Többször írtunk már Sarah Burge-ről, aki az elmúlt évek alatt a hírek szerint nagyjából félmillió fontot, kb. 150 millió forintot költött arra, hogy emberi Barbie-babává műttesse magát. Burge amellett, hogy a saját testét szétoperáltatja, nem kíméli három lányát sem.

17 éves lánya először 15 éves korában kapott botoxkezelést, hogy ne ráncosodjon, 16 éves korára ő lett az első brit tinédzser, akin rendszeresen alkalmazták a módszert.

Legkisebb lányát, Poppyt pedig hatévesen kezdte rúdtáncra taníttatni. Az anyuka azt szeretné, ha kislányából úgnyevezett glamour modell, vagyis vetkőzős modell lenne, ezért mindent meg is tesz. Így kapott a lány hetedik születésnapjára mellnagyobbítási kupont.

“Poppy azért könyörgött, hogy megnagyobbíttathassa majd a melleit. Úgyhogy kapott egy kupont, amit 16 éves kora után beválthat. Ha természetes, nagy mellei lesznek, akkor persze másra is költheti a pénzt” - mondta az ötvenéves anyuka. A kupon hatezer fontról, kb. 1,8 millió forintról szól, a kislány nagyon boldog volt.

A hétéves kislány születésnapja elég felnőttesre sikeredett. Pedikűrt és manikűrt kaptak meghívott barátaival, kisminkelték őket, gyerekpezsgőt ittak, és drága ruhákban voltak. Poppy Burge például egy közel százezer forintos darabban.

Persze nem a kupon volt a kislány egyetlen ajándéka. “Egy új számítógépet is szerettem volna, egy nyaralást és a kupont a műtétre. Amikor mindhármat megkaptam, úgy éreztem valóra vált egy álmom. Minden barátom féltékeny volt. Alig várom, hogy olyan nagy melleim legyenek, mint anyának. Nagyon szépek” - mondta a hétéves kislány a Closer magazinnak.

“Egyesek szerint ellentmondásos, amit csinálok, és dühösek lesznek, meg azt mondják, rossz anya vagyok, amiért azt gondolom, hogy semmi baj sincs az ilyen ajándékokkal. Poppy normális gyerek, jó a sportokban, nagyon szeret a szabadban játszani. De a lányok már nem Hófehérkét meg Hamupipőkét akarják. Híresek, focistafeleségek akarnak lenni, olyanok mint Cheryl Cole vagy Lady Gaga. Én csak támogatom abban, hogy valóra tudja váltani az álmait” - mondta az anya.

A gyerekeit egyedül nevelő plasztikafüggő nő elég jól keres különös őrületének köszönhetően, ezért engedheti meg magának, hogy milliós ajándékokat adjon lányainak. Egyrészt már ingyen kapja a legtöbb műtétet, mert a plasztikai sebészek referenciamunkaként, reklámfelületként tekintenek rá, másrészt plasztikai műtétek leszervezésével, szvingerpartik megszervezésével és erotikus novellák írásával foglalkozik.