Nem sokkal a testvéreivel elkövetett ámokfutás előtt Lee Grace Dougherty modellt állt néhány meztelen képhez, amelyeket egy pókerverseny reklámozására használtak volna. Hát persze, hogy előkerültek.

Nem sokkal azelőtt, hogy bankot rabolni ment, meztelen fotókat készítettek a Dougherty-banda egyetlen női tagjáról. Lee Grace Dougherty – aki testvéreivel múlt héten sorozatot eresztett egy őket igazoltatni akaró rendőr autójába, majd kirabolt egy bankot – egy pókerverseny promóciós fotóihoz pucsított és domborított, írja a TMZ. A képeket elnézve ez azért elég kevéssé hihető.

A huszonkilenc éves „egzotikus táncos” barátai felkérésének tett eleget, amikor a felvételek kedvéért pucérkodott, és még azt is vállalta volna, hogy a pókereseményen pincérnősködik.

A portál a nő egyik ismerősére hivatkozva azt írja, Dougherty július 29-én, kevesebb, mint egy héttel a bankrablások előtt állt modellt a képekhez, és egy fillért sem kapott értük.

Dalol, mint a kismadár

A Los Angeles Times értesülései szerint Dougherty nemcsak a fotózásokon volt kendőzetlen, hanem a kihallgatásokon is. Az általuk hivatkozott rendőrségi nyilatkozatok szerint a nő nagyon együttműködő a nyomozókkal – ami akár azt is jelentheti, hogy terhelő vallomást tesz öccseire.

A bankrablónő állítja: vállalja a felelősséget tetteiért, de senkit sem akart megsebesíteni. Elfogásuk során ő maga is megsérült, amelyről úgy nyilatkozott, megérdemelte, hogy meglőjék, hiszen fegyvert fogott egy rendőrre. Egyelőre nem tudni, az együttműködési vágy beszél belőle, vagy szeretné maga helyett az öccseit bemártani.

Nem tudni, hol és miért vonják őket felelősségre

A három testvér történetének további érdekessége, hogy három államban is folyik ellenük eljárás – Georgiában raboltak bankot, Floridában lőttek rendőrre, és szerdán fgták el őket Coloradóban –, így a hatóságok egyelőre azon matekoznak, hogy ki vonja őket először felelősségre és miért. Ahogy azonban kirajzolódik az útvonaluk, a nyomozók igyekeznek felderíteni, követhettek-e el további, eddig felderítetlen bűncselekményeket. Chris Nocco, a Pasco megyei sheriff szerint ez az eshetőség elég valószínű.