Újra fogyni akar az a kétgyermekes ohiói nő, aki nemrég még a világ legnagyobb súlyú asszonya akart lenni. Donna Simpson azután döntött úgy, hogy el akarja érni a 168 kilogrammos álomsúlyt, miután szakított vőlegényével, aki gondozta, etette őt. Bár szeretné, ha ezentúl ő gondoskodhatna gyermekeiről, ha megint összejön egy olyan pasival, aki szintén szereti hizlalni partnerét, akkor persze véget vet a diétázásnak.

A 44 éves Donna Simpson, aki nem érte be azzal, hogy ő világ legkövérebb anyukája, hanem egyúttal a világ legnagyobb súlyú asszonya címet is szerette volna megszerezni, úgy döntött, hogy ideje lefogyni – írja a RadarOnline. A kétgyermekes anya eddig évente 90 ezer dollárt (17,2 millió forintot) keresett azzal, hogy létrehozott egy honlapot, amelyen rajongói figyelemmel követhették, hogyan is fogyaszt el naponta 15 ezer kilokalóriányi ételt. "Imádok enni, az emberek pedig szeretik nézni, ahogy eszek. Ettől boldogak lesznek, én pedig senkinek nem ártok vele" – nyilatkozta korábban.

Nemrég azonban dobta pasija, Philipe Gouamba, akivel egyébként egy túlsúlyos embereknek létrehozott társkereső oldalon ismerkedett össze évekkel ezelőtt. Az asszony, aki most 272 kilót nyom, honlapján közölte döntését. „Nézzétek meg jól a régi Donnát! Nemrég szakítottam a vőlegényemmel, és a két gyermekkel visszaköltöztem a szülővárosomba. A családom egészsége és jóléte mindig is fontos volt számomra, és a volt vőlegényem ezekről tökéletesen gondoskodott. Most, hogy tényleges felelősséggel tartozom a gyerekeimért, változtatni kell az életvitelemen.  Nincs semmi baj a hízással, ha van egy partnered, aki etet, és mindent elintéz. De ez két felnőtt ember döntése, a gyerekeimtől nem várható el, hogy megtegyék ugyanezt. Bizonyára vegyes érzelmeket vált majd ki ez a nyilatkozat” – írta az asszony, aki szerint rajongói csalódottak lesznek, és ezért elnézést is kér tőlük.

Az ohiói asszony 27 kilótól már meg is szabadult, és tervei szerint 168 kilóra szeretne lefogyni. Annak az oldalnak a helyén, amelyen eddig a gyarapodását lehetett követni, most a fogyásáról számol majd be. Donna Simpson egyébként nem biztos, hogy eléri a kitűzött célt, ugyanis ha ismét egy olyan pasiba botlik bele, aki imádja a kövér nőket, sőt, egy igazi „feeder”, akkor valószínűleg felhagy a fogyókúrával.

Mint olyan sok túlsúlyos ember esetében, Donna Simpsonnál is a gyerekkorban kezdődtek a problémák - kilencévesen már 82 kilogrammot nyomott. Bár tinédzserként leadott hetven kilót, tizenkilenc éves volt, amikor megismerkedett első férjével, aki séfként dolgozott. A férfi folyamatosan hordta haza a sok ételt, és nagyon tetszett neki, hogy feleségén van mit fogni. Amikor véget ért a házassága, természetesen evésbe fojtotta bánatát. Amikor súlya elérte a 273 kilogrammot, úgy döntött, hogy talán ismét ideje lenne egy kis fogyásnak. Időközben rátalált egy oldalra, amelyet túlsúlyos nőket kedvelők számára hoztak létre, és ennek köszönhetően megint hízni kezdett.