Áldoktor fecskendezett szilikont a huszonkét éves New Jersey-i férfi farkába. Az áldozat egy nappal a műtét után belehalt a sarlatán által végrehajtott műtétbe.

Belehalt egy huszonkét éves férfi egy áldoktor által végrehajtott pénisznagyobbító műtétbe - írja a Radar Online. A New Jerseybe való Justin Street világéletében nagyobb farkat szeretett volna, ám balszerencséjére egy sarlatán kezei közé került, aki szilikont fecskendezett Street péniszébe. A férfi a műtét után egy nappal egy vérrög miatt életét vesztette.

A műkedvelő plasztikai sebész, a harmincnégy éves Kasia Rivera saját otthonában végezte a beavatkozásokat, a műtéteket pedig "pumpa-partinak" nevezte. Street egy ilyen pumpa parti masnapján halt meg, még májusban, viszont az Essex megyei rendőrség csak most tartóztatta le Riverát, akinek a bíróság hetvenötezer dolláros óvadékot állapított meg. Rivera többek közt emberölés és engedély nélkül folytatott orvosi tevékenység miatt fog majd a esküdtszék elé állni.

A hazánkban is egyre népszerűbb faroknagyobbító műtétek és vélhetően a plasztikai sebészet eszelős árai miatt nem Rivera az első sarlatán, aki amatőr plasztikai sebészként dolgozik. A legutóbbi, nagy port felvert eset egy Oneal Ron Morris nevű, transzvesztita sarlatánról szólt, aki többek közt ragasztóval dolgozott, és előszeretettel kísérletezett saját magán is. A faroknagyobbítás legnépszerűbb módja során egyébként nem szilikont, hanem a páciens saját zsírját fecskendezik a péniszbe.