A San Francisco-i Trent Arsenault magát donorszexuálisnak tartja, így lehet az, hogy 36 évesen még mindig szűz, azonban több mint 15 gyereke van. Arsenault spermáját steril edénykékbe gyűjti, hogy eladja a neten, a folyamatot pedig videóra veszi, és pornómegosztó oldalakra töltögeti.

Az önkéntes, egyszemélyes spermabankos, Trent Arsenault az amerikai Anderson Cooper talkshow-jában beszélt nem létező magánéletéről. "Nem csinálok semmi mást, nem szexelek. Talán 40 évesen még szűz leszek, de lesz még plusz 15 gyerekem" – nyilatkozta a talkshow-ban Trent Arsenault.

A magát donorszexuálisként definiáló 36 éves férfi abból él, hogy steril edénykékbe ejakulál, és eladja a neten. Pusztán hobbiból a folyamatot videóra veszi, és felrakja a pornómegosztó oldalakra – ezeket a videókat több mint hárommillióan látták. Ahogy korábban a Gawkernek adott telefonos interjújában fogalmazott, a videók segítik fenntartani a szexuális érdeklődését, a spermáját pedig eladja, hogy gyermektelen családokon segítsen.

Kétszázas spermiumszámával jóval az átlag felett van a San Francisco-i Arsenault, ezt a tényt meglovagolva az ABCnews közzétette, mivel edzi spermáit a szűzfiú. Az úgynevezett termékenységi smoothie-kból a férfi állítólag napi kettőt is megiszik, hogy spermiumszámát tartsa: áfonyás, kókuszos, vaníliás, banános, meggyes és más számtalan ízben fogyasztja (recepteket itt talál).

Trent Arsenault weboldaláról bárki megtudhatja, mi a vércsoportja, milyen származású ősei vannak, hogyan nézett ki gyerekként, hány, és milyen nemű gyerekei születtek eddig. Az amatőr pornós azt azonban nem reklámozza a gyermektelen családoknak, mivel tartja fenn szexuális izgalmát.