Tiffany Michelle Amos már korábban meztelen képet küldött magáról tanítványának, de körültekintően megvárta a fiú 17. születésnapját a szexszel, amit aztán persze több aktus követett.

A houstoni Westfield középiskola egyik diákja sokak képzelgéseit kapta születésnapjára, ugyanis a 17. születésnapjára szexszel ajándékozta meg az iskola 25 éves helyettes tanára - írja a Daily Mail. Tiffany Michelle Amos természetesen nagyon jól tudta, hogy liliomot tipor, mivel a telefonjában a fiú neve mellett a születési éve is.

A nagy aktusra régóta készültek, Amos már korábban is meztelen képet küldött magáról a diáknak. A rendhagyó születésnapi mulatság után állítása szerint felgyorsultak az események, valószínűleg többször is szexeltek a tanár otthonában.

“Számunkra a tanulóink biztonsága a legfontosabb szempont” – áll a szokásos szöveg a Westfield közleményében, akik természetesen azonnal kirúgták alkalmazottjukat. A nyomozások során kiderült, hogy Amos válogathatott, mert csak ez az egy diák került vele ilyen viszonyba, másoknál nem próbálkozott. 5000 dolláros óvadék ellenében szabadon védekezhet.

Természetesen közel sem ez az első eset a tanár-diák afférok történetében, az USA-ban gyakorlatilag hetente derül ki hasonló. Pennsylvaniában egy egykori tanárt azzal gyanúsítanak, hogy hússzor is megvolt az egyik 15 éves tanítványának, a dél-kaliforniai Spartanburg tanárnője pedig egy kis fűvel is megdobta a bulit. Amos egyébként viszonylag olcsón megúszthatja a dolgot, hasonló esetekben általában megússzák felfüggesztettel a pajkos kedvű tanárok, meg persze azzal, hogy eltiltják őket a szakmájuktól.

A leghíresebb hasonló eset Mary Kay Letourneau nevéhez fűződik, aki 1997-ben 35 évesen esett teherbe 12 éves Vili Fualaautól. Emiatt már börtönbüntetéssel is szembe kellett néznie, ahol megszülte Fualaau második gyerekét is. Miután leülte az idejét, már semmi nem akadályozhatta meg szerelmük beteljesülésében, elvált akkori férjétől, és a hírek szerint a mai napig együtt él egykori tanítványával.