Melania Tumini szerint Berlusconin fürtökben lógtak a prostituáltak, amelyek közül némelyik nővérnek, némelyik rendőrnőnek öltözött. A nőt annyira sokkolta az alulöltözött nők fékevesztett viselkedése, hogy szó szerint elmenekült a villából.

A Berlusconi-ügy egyik tanújának, Melania Tumininek a tanúvallomása, amelyet a milánói bíróság előtt tett, gyakorlatilag megerősítette az eddig is közszájon forgó pletykákat, miszerint Olaszország egykori miniszterelnökének villájában konkrét orgiák zajlottak – írja a Daily Mail. A huszonhat éves nő még 2010 augusztusában vendégeskedett a Berlusconi-villában, és elmondása szerint teljességgel megrökönyödött az fékevesztett mulatozás láttán.

A huszonhat éves nő elmondása szerint a villa olyan volt, mintha egy prostituált-gyülekezőt hirdettek volna meg oda. A nők jó része nővérnek vagy rendőrnőnek öltözött, és legtöbbjük Berlusconi körül legyeskedett, aki előszeretettel tapizott mindenkit. Tumini terhelő vallomást tett a Berlusconi-ügy során kerítéssel gyanúsított fogorvosnőre, Nicole Minettire is, akit többek közt azzal vádolnak, hogy ő volt az egykori miniszterelnök kerítője. A nő információi szerint Minetti maga is tevékenyen részt vett a buliban, és többek közt a saját szemével látta rúdtáncot lejteni Berlusconi előtt.

Tuminit annyira megrázta a villabeli orgia, hogy elmondása szerint gyakorlatilag elmenekült a helyszínről. Távoztakor Berlusconi saját kezűleg nyújtott át neki négy darab ötszáz eurós banjkegyet, valamint a szerelmes dalokat tartalmazó CD-jéből egy példányt. A Berlusconi-per további tanúk meghallgatásával folytatódik ebben a hónapban. Az egykori olasz miniszterelnököt fiatalkorú megrontásával, míg Minettit kerítéssel vádolják. A vádakat mindketten tagadják, és állítják: az exelnök házában zajló partik mindössze némi tánccal és smúzolással tarkított vacsorák voltak.