A férfi minden átmenet nélkül megállított egy autót és rátámadt az utasra. Az áldozat túlélte az esetet, de több plasztikai műtétre is szüksége lesz majd, hiszen az ajkai és az orra is súlyosan megsérült.

A sokkoló miami kannibáltámadáshoz hasonló történt néhány napja Kínában is – írja a Daily Mail. Egy Dong nevű férfi részegen dühöngve rátámadt egy nőre, és majdnem a teljes arcát lerágta, amíg a járókelőknek sikerült ártalmatlanná tenniük. Az áldozat túlélte az esetet, de több plasztikai műtétre is szüksége lesz majd.

A buszsofőrként dolgozó férfi június 26-án ment el inni a barátaival Vengcsou városában. A szemtanúk beszámolói szerint Dong minden átmenet nélkül őrjöngeni kezdett: kiszaladt egy forgalmas út közepére, és egy közeledő kocsi elé állt, megállásra kényszerítve azt. A férfi ezek után felugrott az autó tetejére, artikulátlanul üvöltözve ütlegelni kezdte azt, miközben a kocsiban ülő nő segítségért kiabált, majd megpróbált elmenekülni.

Ekkor azonban Dong rávetette magát, rövid úton legyűrte és marcangolni kezdte az arcát. A dühöngő férfit több járókelő és a kiérkező rendőrök is csak üggyel-bajjal tudták leszedni áldozatáról, akinek az orrát és az ajkait is lerágta. A férfit letartóztatták: egyelőre nincs magyarázat arra, hogy miért követte el tettét.