Információink szerint amikor P. László legutóbb kijött a börtönből, gyermeke anyját elzavarta, akinek tartózkodási helyéről azóta sincs senkinek információja.

Azt, hogy valakit megölt, nem hiszi el a Bándy Kata meggyilkolásával meggyanúsított, és azt a rendőrségi kihallgatáson beismerő P. László édesanyja. A Velvet tudósítójának úgy nyilatkozott Gy. Istvánné, fiáról elhiszi, hogy lopott, de hogy bárkit is megölt volna, elképzelni sem tudja. Úgy tudja, a fia azért ment Pécsre, hogy találkozzon az édesapjával, akiről csak oda érkezve tudta meg, hogy már elhunyt.

P. László – aki a tanyavilágban nőtt fel – gyermekét nem szülőanyja, hanem a gyanúsított édesanyja neveli, aki a gyámhatósághoz fordult a gyermek felügyeleti jogáért  –  és úgy tűnik, meg is kapta azt. Mint megtudtuk,  P. László egykori élettársának egy másik férfitól is született gyermeke, őt a férfi édesanyja neveli. A kisfiú édesanyját minden próbálkozásunk ellenére sem sikerült elérni, de Facebook-adatlapján védi a kapcsolatot .