Mostanában elszaporodtak az őrült kannibálok, akik emberekre támadnak rá, akiknek lerágják az arcukat. A tavaszi miami kannibál-eset után most szintén Amerikában történt egy hasonló. Egy férfi meztelenül, őrült visítozással vetette rá magát egy nőre az utcán.

Egy 20 éves pennsylvaniai férfit őrizetbe vettek, miután véresen és meztelenül megrágta egy nő fejét. A zombi-filmekhez hasonló támadás nagyon hasonlít az idén tavasszal történt miami kannibál esetére – írja a Daily Mail. A 20 éves Richard Cimino-t kábító lövedékkel lőtte le a rendőrség, miután két nő kihívta őket, hogy egy férfi elkezdte egyikük arcát rágni, miközben úgy visított, mint egy állat. A nőknek komolyabb sérülések nélkül sikerült elmenekülniük. A rendőrség szerint Cimino-nak téveszméi lehettek, amire abból következtettek, hogy elfogásakor az egyik rendőrre rávetette magát, mielőtt egy másik lelőtte volna őt kábító-lövedékkel. A kannibál testét vér borította a sérülések miatt, amit akkor szerzett, mikor betört egy üresen álló házba, aminek második emeletéről kiugrott.

A nyomozók szerint a bizarr incidens szeptember 7-én, a kora reggeli órákban kezdődhetett, mikor Cimino leparkolt autójával, és alsónadrágra vetkőzött. Ezek után megpróbált betörni egy házba, de az ottlakók felébredtek, és elzavarták. Cimino elmenekült levette alsónadrágját is, majd egy háztömbbel arrébb talált egy üresen álló házat, aminek második emeleti ablakából kiugrott. Ekkor látta még az utcán sétálni a két nőt, akikre aztán rátamadt. A 20 éves férfi leteperte a földre az egyik nőt, akit beterített a vérével, miután visítozva elkezdte rágni az arcát.

Amellett, hogy a megvadult férfi egy rendőrre is rátámadt, még egy mentőst is megütött, mielőtt a helyi kórházba szállították volna, hogy ellássák sérüléseit. A férfit most testi sértéssel, támadással, betöréssel, birtokháborítással és közszeméremsértéssel vádolják. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy Cimino bármilyen szer befolyása alatt lett volna az incidens során, ellentétben Rudy Egeune-nel, a miami kannibállal, aki marihuanát fogyasztott, mielőtt lerágta egy hajléktalan arcát.