Alexis Wright maine-i zumbaoktató ártatlannak vallotta magát 106 rendbeli prostitúcióban azután, hogy kiderült, táncstúdiójában kuncsaftokat is fogadott. A privát találkozókról titokban felvételeket is készített, ezek elkezdtek kiszivárogni az internetre, ráadásul pontos ügyféllista megjelenését is várják, amin valószínűleg rendőrök, ügyvédek, híres emberek vannak.

Alexis Wright, egy maine-i zumbaoktató nagyjából egy héttel ezelőtt bukott le azzal, hogy stúdiójában a hivatalos órák után egy kis mellékesért prostiként dolgozott, és több tucat kuncsaftja volt.

A nő bírósági kihallgatása a napokban volt, így kiderült, összesen 106 rendbeli prostitúcióval vádolják, vagyis legalább ennyi alkalommal feküdt le valakivel pénzért. Jellemzően a stúdióban, de egy közeli irodát is használt erre a célra. A 29 éves nőnek egy egy 57 éves férfi volt a társa, vele is lefeküdt. A férfit az ügyben betöltött szerepe miatt 59 rendbeli, nem pontosított vétséggel vádolják. Mindketten ártatlannak vallották magukat a bíróságon.

A nőt a prostitúció mellett magántitok megsértésével és adócsalással is vádolják. A szexért kapott pénzből ugyanis értelemszerűen nem adózott, az aktusokat viszont titokban felvette.

Ez adja az ügy igazi különlegességét, mert a felvételek szép lassan elkezdtek kiszivárogni. Eddig csak egy videó keringett, amin a nő egy fagyival kényezteti magát meztelenül egy asztalon, de most előkerült két másik is. Az egyiken Wright a zumbastúdióban táncol teljesen meztelenül, a másikon pedig egy felcsatolható műpénisszel tesz magáévá egy nőt, feltehetően az ilyen célokra kibérelt irodájában.

A USA Today cikke szerint a nyomozás során kiderült, hogy Wright pontos ügyfél- és költséglistát vezetett, így pontosan lehet tudni, hogy kiktől és mennyi pénzt kapott. Egyes feltételezések szerint a listán számos rendőr, ügyvéd és híres ember van, így mindenki nagyon várja, hogy a bíróság nyilvánosságra hozza az ügyféllistát.

A jelenlegi hírek szerint a bíróság pénteken nyilvánosságra hozza az ügyféllistát. A nő partnerének ügyvédje, Dan Lilley azt mondta, az ő birtokában egy több mint 150 nevet tartalmazó ügyféllista van, de ő ezt nem tervezi nyilvánosságra hozni, maximum csak abban az esetben, ha a listán szereplő embereket tanúként kellene idézni.

Az eset teljesen felbolygatta a tenger melletti kisváros, Kennebunk életét, mert a környék leginkább arról ismert, hogy a várostól néhány kilométerre van a gazdagok népszerű üdülőhelye, Kennebunkport. Ahol sok strand és nagy villák várják a tehetős pihenni vágyókat, a Bush családnak is van egy rezidenciája a környéken, Walkers Pointban, így várhatóan az ügyfelek között csupa tehetős, fontos ember lesz.