Egy amerikai tinilány röviddel azután lett öngyilkos, hogy Twitterére kiírta, nem bírja tovább és feladja. A mindössze 15 éves lány egy metrószerelvény elé ugrott. Felicia Garcia a barátnője szerint többek között azért tette mindezt, mert az iskolában sokan gúnyolták őt, mint ahogy a kanadai Amanda Toddot is, aki szintén végzett magával, miután egy Youtube-ra feltöltött videóban elmesélte a történetét.

Egy amerikai tinédzser egy Staten Island-i metróállomáson vetette magát egy szerelvény elé, és röviddel a kórházba szállítás után meghalt – írja a Hypervocal. Hogy a 15 éves Felicia Garcia pontosan miért ugrott a metró elé, nem derült ki, viszont Twitterére előző este a következőt írta: “Nem bírom, végeztem, feladom.”

A történet kicsit hasonlít a kanadai tinédzser, Amanda Todd esetére, aki pár hete szintén öngyilkos lett. Amanda Todd a Youtube-ra feltöltött segélykérő videója után végzett magával, miután iskolatársai és egy nála idősebb férfi is csúfot űzött belőle és bántalmazta őt. Feliciát is sokan bántották, és gúnyolták, igaz, talán nem olyan mértékben, mint a kanadai tinédzsert. Garcia egyik osztálytársnője szerint az iskola focicsapatának tagjai csúfolták a leginkább a tinilányt, állítólag azért, mert kicsit más volt, mint a többiek, és mert piercingjei voltak. “Biztos, hogy nem tette volna meg, ha nem csúfolják. Ez a lány mindössze annyit akart, hogy békén hagyják, és ennyit nem voltak képesek megtenni érte” – írta Twitteren egy másik iskolatárs.

Egy 14 éves lány szemtanúja volt annak, ahogy Felicia Garcia a metróra várt, majd elé ugrott. „Folyamatosan azt kérdezgette mindenkitől, hogy mikor jön már a metró” – mondta a lány. „Mikor megérkezett, megfordult, ledobta a táskáját és a telefonját, majd mielőtt ugrott volna, azt mondta: Végre itt van” – tette hozzá a szemtanú. A Gothamist információi szerint azonban nem csak az iskolában voltak gondok. Garcia nagynénje, Margarita Pabon ugyanis elmondta, hogy a lány szülei meghaltak, és azóta egy nevelőotthonban élt.