Eljárás indult két San Diego-i ápoló ellen, miután kiderült, molesztáltak egy öreg hölgyet. A busásan megfizetett férfiak otthonában gondozták a stroke-on átesett 98 éves nénit, eközben olykor egymásnak maszturbáltak vagy épp egyikük ráfeküdt a nőre, szexet imitálva.

Kamerával felvették, amint a gondjukra bízott 98 éves, stroke-on átesett idős nőt molesztálják a kaliforniai San Diegóban. Russell Torralba és Alfredo Ruiz otthonában ápolta az idős hölgyet, ráadásul napi 1300 dollárt (285 ezer forintot) is kaptak munkájukért – írja a Daily Mail .

A két férfi meglehetősen undorító dolgokat művelt a nő ágyában. Egymásnak maszturbáltak, cirógatták egymást, ráadásul egyikük egyszer ráfeküdt a nőre és szexet imitált. Mindezt 2011 márciusában vették fel egy biztonsági kamerával (a videót itt nézheti meg), a két férfi ellen így vizsgálat is indulhatott. A jelenlegi állás szerint nem dolgozhatnak otthoni ápolóként, azonban munkát vállalhatnak kórházakban. A helyi fogyasztóvédelmi hatóság a férfiakat foglalkoztató AMS Homecare ellen is vizsgálatot folytat.

Az idős nőről tudni kell, hogy a jobb oldala lebénult a stroke következtében, beszélni sem tud, de a család ügyvédje szerint tisztában van a körülötte történő dolgokkal. William Berman szerint 15 éves pályafutása alatt nem tapasztalt ilyen súlyos esetet.

Sajnos nem ritkák az ilyen esetek sem Amerikában, sem máshol. Áprilisban Angliában egy szadista ápoló kínozta a rábízott idős hölgyet. Itt a nő lánya rejtett el egy kamerát, ez buktatta le az anyját ütlegelő ápolót. A férfit 18 hónap börtönre ítélte egy londoni bíróság.