A 23 éves angoltanár, Danielle Reed egy kitalált diák anyjának adta ki magát, hogy elvihesse magához egy éjszakára középiskolás kiszemeltjét. A viszony két hónapig tartott.

Újabb amerikai tanár nem tudott megálljt parancsolni fiatal fiúk iránti vonzalmának: Danielle Reedet, a jacksonville-i Atlantic Coast középiskola angoltanárát november 9-én tartóztatták le, mert viszonyba keveredett egyik diákjával – írja a Huffington Post. A diák kilétét nem hozták nyilvánosságra, de az biztos, hogy a 12 és 18 év közötti fiúnak sikerült meghódítania a 23 éves Reedet.

A tanárnő ráadásul kiszemeltje szüleit is ismerte, nekik egy valójában nem létező Josh nevű diák anyjaként mutatkozott be. Mivel a szülőket nem zavarta, hogy még soha nem látták Josht, Reed legalább egyszer elment a fiúért autóval, és azt hazudta, ottalvós bulira viszi a diákot fiához.

A hírek szerint a nő idén március és június között folytatta a viszonyt, aminek híréről persze mindenki megdöbbenten beszélt: „Ő volt a legkedvesebb nő a világon. Nem tudom, nem akarom elhinni ezt az egészet” – mondta az iskola diákja, Justin Pera. Danielle Reed valószínűleg nem fogja elhagyni az előzetest, mivel 150000 dollár óvadék ellenében távozhatna csak.

Kis túlzással az USA egyik nemzeti hagyományává válnak lassan a hasonló ügyek, szinte minden hétre jut egy. Októberben egy kétgyerekes anya bukott le diákjával, egy kollégája pedig kicsit korábban droggal és alkohollal szedte fel tanítványait, egy 35 éves nő pedig úgy szedte fel az egyik tanoncot, hogy a gyereke is az iskolába járt közben.