Ugyan az egyik vádlója visszalépett, Kevin Clash még mindig nem biztos, hogy megússza a pedofilvádakat. Most egy Cecil Singleton nevű férfi jelentkezett, aki szerint ő 15 éves volt, amikor összejött a Szezám utca stábtagjával, akivel maszturbáltak, taperolták egymást és dörgölőztek, de szex nem volt.

A Szezám utca sztárjának, Elmónak a hangját, Kevin Clash-t immár a második ember vádolta meg azzal, hogy szexuális kapcsolatot létesített vele még fiatalkorúként. Cecil Singleton a Gawker szerint egy sajtótájékoztatón elmondta, ő 15 éves volt, amikor 2003-ban, amikor egy meleg chaten beszélgetni kezdtek. Most 5 millió dollárra (1,1 milliárd forintra) perli Clash-t.

Rövid udvarlási időszak után szexuális kapcsolat is létrejött közöttük, Singleton szerint ez mintegy két hétig tartott. Konkrét szex nem volt közöttük, csak "tapogatás, maszturbálás, heves csókolózás, száraz hempergés". Többször aludtak is együtt.

A Smoking Gun jobban is utánajárt Singletonnak, és a Facebookján, valamint a Myspace-én elég kitárulkozó képeket talált róla. Egyik képén lehajolva pucsít és a seggét mutogatja, egy másikon felhúzott pólóban, ágyékig letolt nadrágban pózol, egy harmadikon pedig női parókával, kissé kisminkelve ül egy széken, és csábosan tekint a kamerába.

A pucsítós képet a New York-i metrón készítette egyébként, és oda is írta kommentárként: "ha én úgy döntök, hogy erotikus képeket csinálok, vagy lefotózom a 'púzómat', az az én kiváltságom & és semmi rohadt rossz dolog nincs ebben".

Közben a kétszeresen is megvádolt Clash is nyilatkozott, mondván "nagyon nehéz szívvel" hagyja ott a Sesame Workshop céget. "Személyes ügyek elterelik a figyelmet arról a fontos munkáról, amit a Szezám utcával végzünk, és nem engedhetem, hogy ez tovább folytatódjon" – nyilatkozta a Hollywood Reporternek. Hozzátette, most személyesen akarja megoldani a magánjellegű problémáit. Közben első megvádlója visszavonta keresetét.