horoszkóp

Mindent a hitnek köszön a légcsavartól csonkított modell

2012.12.16. 14:18
Tavaly decemberben véletlenül sétált bele egy légcsavarba az akkor 23 éves Lauren Scruggs, aki emiatt az egyik karját és az egyik szemét is elvesztette. Egy évvel a baleset után videóban mesél a felépülésről, és az életében jött pozitív változásokról.

Egy évvel balesete után először beszél nyíltan róla Lauren Scruggs és családja, miket éltek át pontosan, amikor az akkor 23 éves lány nekisétált egy repülőgép légcsavarjának, ami miatt egyik karját és szemét is elveszítette. Scruggs egy egyszerű fekete pólóban, sötét háttér előtt mesél a tavaly december 3-án történt balesetről. A videó az I Am Second nevű mozgalom számára készült, ami olyan embereket gyűjt össze, akik Isten segítségével oldották meg problémáikat, és történeteikkel inspirálni akarják környezetüket.

“Amikor először odaálltak elém, és elmondták, hogy elvesztettem az egyik kezemet és az egyik szememet is, nem borultam ki, mivel nagyon be voltam gyógyszerezve, de azt mondták, hogy sokszor visszakérdeztem” - mondta a divatbloggerként is dolgozó modell, aki a baleset után már egy hónappal visszatért az íráshoz.

“Ronda voltam, és egy férfi sem lett volna képes szeretni” - folytatta könnyek közt. “Voltak olyan pillanatok, amikor jól voltam, aztán minden nagyon bántott.” A kártérítéshez csak per útján jutott Scruggssnak elmondása szerint a legtöbbet a hite segített a teljes felépülésben: “Lenyűgözött, hogy láthattam, ahogy az Úr meggyógyítja a testem. Azt hiszem, már értem, hogy az élet sokkal nagyobb dolog nálam.”

Scruggs egyébként profin megtanulta kezelni műkezét, már a haját is tudja birizgálni vele, de ez szerinte nem a legnagyobb tudás, amit a baleset miatt volt kénytelen megszerezni: “A karrierem elején olyan dolgokat tartottam fontosnak, amik mára sekélyesnek tűnnek. Azt akarom, hogy a fiatalok is tudják, hogy a külsőnk nem határoz meg minket. Köszönöm Istennek, hogy nyílttá váltam, bármilyen kemény is volt.” A videó vége a legmeghatóbb, amikor Scruggs egy szeretetteljes ölelést kap a többször is feltűnő édesanyjától.