Néhány hónappal ezelőtt nagy karriert futott be egy videó, amin egy nő a kezével megfordítja a fenekében az implantátumot, teljesen bizarr hatást keltve. Nem lehetett tudni, hogy a felvétel valódi-e, de mostanra biztos, hogy az. Megszólalt az implantátum tulajdonosa, aki azt mondja, kis híján belehalt az elrontott műtét következményeibe.

Renee néven azonosította magát az a nő, aki pár hónappal ezelőtt egy bizarr, kiforduló fenékimplantátumos videóval futott be nagy karriert az interneten. Sokáig nem lehetett tudni, hogy a videó valódi-e, de most Trisha Goddard műsorában megerősítette, tényleg annyira elszúrták a plasztikai beavatkozását, hogy képes volt kifordítani a helyéről az implantátumát.

Ráadásul kis híján belehalt abba, hogy a tökéletes fenék érdekében bevállalta a fenékimplantátumot. “A barátnőmnek mutattam meg, hogy be tudok nyúlni az implantátum mögé, ami meg hirtelen megfordult. Teljesen kiakadtam. Nagyon rosszul lettem, nem kaptam levegőt” – mondt a Renee a műsorban.

A videó megjelenése óta eltávolíttatta az implantátumokat, el is vitte megmutatni a két méretes darabot a műsorba, amit kivettek a fenekéből. Amikor a közönség meglátta az implantátumokat, szinte egy emberként sikoltott fel.

Annak ellenére, hogy korábban plasztikais sebészhez fordult, hogy tökéletesítse a testét, ma már úgy gondolja, hogy mindenki úgy jó, ahogy van, nem érdemes kockáztatni. Ha valaki egy ügyetlen sebészbe fut bele, akkor hosszú távra megkeserítheti az életét.

“Szeresd a testet, amiben élsz! Ne menjetek el, ne csináljatok magatokkal ilyet! Ha több ember vállalná fel nyilvánosan, mit történt vele, és elmondaná a történetét, akkor kevesebb nővel fordulna elő ilyesmi” – mondta a műsorban.

A sokkoló videót először Facebookra töltötte fel, ahonnan eltűnt a videó, de Youtube-on több példányban is megtalálni. A legnézettebb változatnak több mint másfélmillió letöltése van, de több olyan is akad, amik nagyjából félmilliónál járnak.