Ha akarom, lapos, ha akarom, gömbölyű, mi az? Egy angol anyanyelvű nő jobb farpofája. Így jár az, aki nem profival végezteti a fenék-kerekítő műtétet.

Nem hiszem, hogy ennek így kéne viselkednie. Nem szabadna átfordulni – vélekedik egy angolul beszélő nő azon a viszonlyag friss videón, amelyet saját fenekéről készített és töltött fel a Facebookra. A furcsa viselkedést farimplantátuma produkálja: úgy néz ki, mint egy félgömb, ami hol a lapos, hol a gömbölyű felével lóg ki az altestéből. Nézze meg a rövid és szemléletes videót!

Sajnos az eredeti felvételt nem találtuk meg, pedig a Daily Mail szerint már húszezer megosztás fölött jár. A videó valódiságáról így se nekünk, se nekik nincsen bizonyossága, bár az általuk megkérdezett szakértő, Adrian Richards plasztikai sebész szerint simán lehet valódi.

Úgy véli, a problémát az okozza, hogy az implantátumot, akárhová is varrták be, nem a megfelelő helyre tették. „Ez egy viszonylag gyakori probléma, amelynek nem lenne szabad megtörténnie, mert a zsebnek [amelyet a sebész a betét számára kialakít] elég szűknek kellene lennie ahhoz, hogy az implantátum a helyén maradjon."  Ez most még nem okoz fájdalmat, de szerinte el kell majd távolítani, vagy beszűkíteni a zsebet.

Halálos

A fenék-átszabatások nemcsak ilyen problémákat okozhatnak: néhány éve az egykori Miss Argentína belehalt a műtét okozta tüdőembóliájába. A hatóságok Nagy-Britanniában, illetve Dél-Amerikában már sokszor hirdették, hogy vigyázni kell, mert sok a kókler, a hozzá nem értők és sarlatánok akár meg is ölhetik azt, aki másra sem vágyik, mint egy formás fenékre, ami már egy ideje az új szilikoncsöcs.