Egy 41 éves texasi matektanárnőt azzal vádolnak, hogy több diákját is elcsábította, intim testrészeiről pedig fotókat küldött nekik. LaShawn Simmonst szülők buktatták le. Korrepetálás címén, saját lakásán szexelt a gyerekekkel.

Sosem múló témát szolgáltatnak a tanár-diák szexes történetek. Most egy texasi általános iskolai tanárnőt vádoltak meg, hogy több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített – írja a Mail Online a Khou.com nyomán.

A texasi Beverly Hills iskola tanárnője, LaShawn Simmons körüli botrány még januárban robbant ki. A 41 éves tanárnő a Facebookon üzent a gyerekeknek, amit néhány szülő észrevett, és jelentette a rendőrségnek. A nyomozók kiderítették: a tanárnő meztelen fényképeket küldött a diákjainak, főleg 14 éveseknek, vagy már elballagott, idősebb tinédzsereknek.

A diákok nevét az eset súlyára való tekintettel nem hozták nyilvánosságra. Az egyik név nélkül nyilatkozó középiskolás szerint a tanárnő az intim testrészeiről küldött fényképeket neki, amikor még az általánosba járt. “Ezek a dolgok főleg nyolcadikban történtek meg. Küldött nekem néhány üzenetet is a képek mellé. Milyen ember az, aki ilyet csinál? Ő felnőtt, én meg gyerek vagyok.”

A fiú elmondása szerint a zaklatás azután kezdődött, hogy Simmons korrepetálta őt, és telefonszámot cseréltek. "Többször is elhívott magához, és volt olyan, hogy haza akart vinni."

Simmons tanítás után, korrepetálás címén találkozott a tanulókkal, de a szexuális aktusokra nem az iskolában, hanem a lakásában került sor. A két hónapos nyomozás eredményeképpa tanárnőt szexuális zaklatással vádolják. Áldozatai közt kiskorú is volt, emellett felelősségre  vonják gyerekpornográfia miatt is, illetve kétrendbeli tanár-diák viszonyért.

Dr. Kirk Lewis,a pasadenai kerületi iskolai hivataltól úgy véli, hogy nagyon komoly vádak hangzottak el Simmons ellen. "Ha egy tanár a gyerek bizalmát elveszti, az nagyon rossz hatással van azokra a pedagógusokra is, akik jól végzik a munkájukat. Tovább dolgozunk azon, hogy biztonságos közeget teremtsünk a gyerekeknek, akik az általunk felügyelt iskolákba jártak."