horoszkóp

Diáklánnyal szexelt a tánctanárnő

2013.03.11. 20:49
A 30 éves, texasi Amanda Feenstra és 17 éves tanítványa csaknem egy évig jártak, többször szexeltek is. Érettségi után a diáklány szakított az egyébként férjezett nővel, aki zaklatni kezdte. Feenstra szabadlábon védekezhet.

Amanda Feenstra texasi Houston közelében lévő Humble középiskolában tanított táncot, nem sokkal azelőttig, hogy lebukott: egy diákjával randevúzgat – írja a Huffington Post. Az egyébként férjezett, harmincéves tanárnő egy tizenhét éves lánnyal jött össze 2010-ben, miután egyszer kocsival hazavitte az iskolából, és csókolózni kezdtek a diák szüleinek háza előtt.

Az ügy már a bíróság elé került: a tárgyaláson kiderült, a tanárnő és a meg nem nevezett lány 2010 és 2011 között rendszeresen találkozgatott, és számos alkalommal szexeltek is – többek közt a Feenstra irodájában, és otthonában, amikor a férj távol volt. Sőt, még a tornateremben is, amelyben pont előtte tartottak szülői értekezletet, illetve minden amerikaifoci-meccs után.

A diáklány egy ideig a tanárnő és férje házában lakott, a vendégszobában. Miután azonban leérettségizett, szakítani akart Feenstrával, aki ekkor felmondott a munkahelyén, és zaklatni kezdte. A lány ekkor kért segítséget egy másik tanártól, aki először az iskolának jelezte a problémát, majd a rendőrségnek.

„Meg akartam védeni a gyermekeimet az ilyen emberektől. Keresztény szellemben neveltek... Tudom, hogy meg kellene bocsátanom neki, de a rosszabbik felem legszívesebben darabokra tépné" – nyilatkozott az áldozat anyja.

Feenstrát egyébként 30 ezer dollár óvadékért (csaknem hétmillió forint) szabadon engedték, de ügyvédje, Lacy Johnson arról tájékoztatott, hogy az ügyében ítélkező bíró csak bizonyos feltételekkel engedte szabadlábra. „Feenstra sem az ellene tanúskodó személlyel, sem 17 éven aluli kiskorúakkal nem léphet kapcsolatba. Semmilyen készüléket nem tarthat magánál, legyen az bármilyen számítógép, vagy mobiltelefon, amellyel internetezhetne. Tilos továbbá bármilyen pornográf tartalmat megtekintenie."