Alig volt egy tiszta pillanata, és prostituáltként dolgozott L. József, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap hajnalban lakásában megölte Király Tamás divattervezőt.

A Velvet értesülései szerint hétfőn érkezett Farkaslyukra L. József, akit azzal gyanúsítanak, hogy nem sokkal korábban, április 7-én meggyilkolta Király Tamás divattervezőt otthonában.

A Sárospatakon született 39 éves férfi rokonai nagyon meglepődtek, amikor felbukkant náluk az évek óta Budapesten élő rokon, aki nem adott arra magyarázatot, miért látogatta meg őket, egészen addig, míg nem látták meg a tévében, hogy a rendőrség körözést adott ki ellene.

Helyszíni tudósítónk beszámolója alapján annyit lehet tudni, hogy a 39 éves férfi testvére szerint  azóta volt "sárgalapos", mióta 15 évvel ezelőtt kijött a börtönből, ahol 4 évet ült. Más forrás szerint "gyengeelméjű" volt, és le is százalékolták.

A rokonok szerint alig volt egy tiszta pillanata, lőtte magát és gyógyszert is szedett a Budapesten többnyire hajléktalanként élő L. A rokonok arra a kérdésre, hogy miből élt, azt válaszolták, hogy prostituáltként, valamint lomok értékesítéséből tartotta fenn magát, és főleg a Lehel tér környékén, az aluljáróban látták sokat.  "A börtönben megváltozott, nyitottabbá vált a férfiak iránt" – mondták el tudósítónknak a rokonok. A férfinak két anyától öt gyereke született, akik közül egy él Budapesten.

A rendőrség továbbra sem erősítette meg, hogy ismerte volna Király a támadóját, akit közeli barátai sem ismertek. Mint azt korábban megírtuk, az extravagáns divattervezőt április 7-én vasárnap ölték meg VIII. kerületi otthonában, az elsődleges információk szerint agyonverték.

Az elfogott férfivel kapcsolatban a BRFK későbbre ígért tájékoztatást.