A megmérettetésen a 2013 legkisebb brooklyni pénisze címet, némi pénzt, és koronát lehet szerezni. A szervezők magabiztos, jó humorú felnőtteket várnak.

Óriási buli készül New Yorkban: mint a Huffington Post írja, július 20-án rendezik meg a "Smallest Penis Contest" (legkisebb pénisz verseny) nevű versenyt, amely a szervezők szerint a legelső lesz, de hasonló azért volt már. (Például Howard Stern is rendezett ilyet a rádióműsorában, erről itt nézhet meg egy videót.)

Ezt a versenyt a brooklyni King's County Barban tartják majd, a kiírás szerint „kevéssé felszerelt" férfiakat keresnek, akik bizonyíthatják, „hogy a jóból keveset mérnek". Olyan fordulók lesznek, mint egy átlagos szépségversenyen, így az indulók tehetség, nagyestélyi és fürdőruhás számokban is megmérettetik magukat. Csalni nehéz lesz: az utóbbi tourban egyengatyát kap mindenki.

A győztes egy koronát kap a 2013 legkisebb brooklyni pénisze cím mellé, amire ki ne vágyna? Motiválóbb lehet a pénznyeremény, amelyet jótékonysági célra is lehet fordítani, igény szerint. Az összeg ismeretlen, de elég komolynak kell lennie ahhoz, hogy a versenyzők – szigorúan 21 év felettiek, magabiztosak, nyilvános méricskélést vállalók – egyáltalán meg akarják szerezni.

A szervezők egy, a Huffington Postnak küldött emailben tisztázták az esemény jellegét: „verseny magabiztos, jó humorú embereknek", amely segít elfogadni önmagukat. A jelentkezéseket ide várják: akspb.brooklyn@gmail.com. Ha önt aggasztja pénisze mérete, ezt a cikkünket ajánljuk olvasásra – higgye el, utána jobb lesz. De ha nem, akkor se csípesse méhekkel a farkát.