Több mint fél évvel ezelőtt kezdte el árulni szüzességét a brazil Catarina Migliorini, az aukció győztese pedig egy japán üzletember lett. Migliorini azonban most azt állítja, hogy az egészet kitaláló ausztrál filmes cég átverte őt, pénzt nem kapott, még mindig szűz, és a japán üzletember sem létezik.

A 21 éves, brazil Catarina Migliorini még tavaly októberben kezdte egy aukción árulni a szüzességét, de nem magától, hanem egy készülő, ausztrál dokumentumfilm keretein belül. Az aukció győztese egy 53 éves japán üzletember lett, aki 780 ezer dollárt (több mint 167 millió forintot) ajánlott azért, hogy elvehesse a lány szüzességét. Akkor arról volt szó, hogy az aktust filmre veszi majd az ötletgazda ausztrál filmes cég is, ám most kiderült, hogy ez nem történt meg, és valószínűleg nem is fog megtörténni. Catarina Migliorini ugyanis azt állítja a Huffington Post szerint, hogy a pénzt, amit jótékony célokra fordított volna, egyáltalán nem kapta meg, sőt, még mindig szűz.

"Áldozatnak érzem magam.Justin Sisely (a film rendezője) félrevezetett. Engem is és másokat is megpróbált becsapni" – mondta Catarina Migliorini, aki azt is elmondta, hogy mikor az aukció nyertesével, a japán üzletemberrel találkozott volna egy Sydney-i étteremben, a férfi egyáltalán nem úgy nézett ki, mint ahogy Sisley leírta. Hozzátette még, hogy egyébként le sem feküdtek egymással, vagyis Migliorini állítása szerint még mindig szűz, és az ígért pénzt sem kapta meg. Ennek ellent mond Sisely állítása, miszerint felvételek bizonyítják, hogy az aktus igenis megtörtént.

Migliorini ennek ellenére állítja, hogy semmi pénzt nem kapott, és szerinte az állítólagos japán üzletember sem létezik. Viszont ha Sisley állítása igaz, akkor a állítólagos aktus egy repülőgépen történt meg, hogy így játszák ki a brazil törvényeket. Sisley szerint Migliorini csak azért mond ilyeneket, mert ő és az anyja szerették volna megvásárolni a felvételeket, hogy sajátként adhatják ki azokat később, ám Sisley ebbe nem ment bele.