Az egykori New York-i demokrata politikusnak, Anthony Weinernek újabb szexting partnere került elő, aki előszeretettel mesél arról, hogy Weiner mit szeret, miket írt neki, illetve hogy hányszor maszturbál egy nap. A 23 éves amerikai nő állítása szerint egyébként nem akart hírnevet szerezni, de látszólag örül, hogy szerepet kapott egy pornófilmben, és volt már pár fotózása.

Két évvel ezelőtt, 2011 nyarán robbant ki a botrány Anthony Weiner New York-i demokrata képviselő körül, aki később a nyilvánosság előtt beismerte, hogy az azt megelőző három évben erotikusnak szánt fotókat küldözgetett a neten hat nőnek. Bár a képviselő akkor azt mondta, hogy a nőkkel csak szextingelt, és egyikkel sem találkozott, így nem létesített nem kapcsolatot házasságon kívül, valamiért mégis úgy döntött, hogy elmeorvosi kezelés alá veti magát.

Weiner szexbotránya után olyan pletykák is keringtek, hogy a Hustler alapítja, Larry Flynt munkát ajánlott a politikusnak, de azóta egyetlen olyan hír sem érkezett, hogy Weiner ezt elvállalta volna. Aztán kiderült, hogy a férfi egyik szexting partnere egy pornós volt, és az elmúlt hetekben egy újabb nő állt elő azzal, hogy ő is szextingelt a politikussal.

Weiner legújabban előkerült partnere egy 23 éves amerikai nő, Sydney Leathers, aki a Gawker szerint először a Daily Mailnél jelentkezett sztorijával, miközben azt hangoztatta, hogy ő sem hírnevet, sem pénzt nem akar ezzel szerezni. Aztán valamiért mégis adott egy exkluzív interjút az Inside Edition-nek, majd levetkőzött a New York Post kérésére, később pedig egy pornófilm készítéséről szóló szerződést is aláírt Steven Hirsch-sel, a Vivid Entertainment igazgatójával.

Felkerült a netre egy meztelen fotózás közben készített interjú is, amiben Sydney Leathers a maga egyszerű módján részletesen mesél Weinerről, arról, hogy a politikus miket írt neki, illetve hogy a férfi mennyire odáig van a magassarkú cipőkért.

Egy korábban készült videóban pedig azt ecseteli: Weiner eleinte csak megbökte Facebookon, majd később naponta ötször is felhívta őt, miközben maszturbált, és a férfi nagyon szórakoztatónak találta, hogy Sydney Leathers neve pornós művésznévnek hangzik.

Leathers egyébként korábban politikai aktivista volt és ügyvédnek készült, most pedig azon szenved, hogy mindent át kell értékelnie, hogy mit kezd magával majd a későbbiekben. Szomorúnak tartja továbbá, hogy a barátainak és családtagjainak kell könyörögnie, ne beszéljék ki a dolgait a sajtónak.