Fia életét is tönkrevágta a clevelandi rém

2013.09.26. 10:30 Módosítva: 2013.09.26. 10:31
Ariel Castro fiának elege van abból, hogy összekeverik a kettejük tetteit. Ő maga is elítéli az apja emberrablását és erőszakolásait, és nem kér a médiafelhajtásból. Kétségbeesésében már el kellett rejtőznie és cikket is írt, hogy megértesse, ő nem egyenlő az apjával.

"Én nem vagyok az apám!" – lenne kedve néha felkiáltani Anthony Castrónak, a clevelandi emberrabló fiának – írja a New York Daily News. A nemrég az öngyilkosságba menekült Ariel Castro fia már odáig jutott a kétségbeeesésben, hogy cikket írt a helyi Cleveland Plain Dealer című lapba, amiben kifejti, ő nem tudott az évtizedes túszejtésről, ne őt akarják elszámoltatni.

Anthony ugyanis már nem bírja a média rohamát. "Kamerák tűnnek fel a munkahelyemen. Riporterek rohanják le a facebookos barátaimat, hogy információkat szerezzenek rólam" –panaszkodott a tévésekre. Zaklatták és ki is rabolták már, de egy nagy csatorna is tehet az egész kálváriáról, ugyanis a Castro-sztorit apja házának és Anthony Castro képével adták el.

Most egy barátja házában húzta meg magát, hogy itt heverje ki az egész sokkot. Annyi erőt már összegyűjtött, hogy végre kiírja magából az egészet, és megerősítse az emberekben, hogy ő nem az apja. Azt változatlanul vallja, hogy Ariel Castro megérdemelte a büntetését a három lány elrablásáért, fogvatartásáért, megerőszakolásáért és megalázásáért. Hozzátette, apja úgyis Isten előtt felel tettéért, ami legalább nagyobb figyelmet és óvatosságot vált majd ki az emberekből és a hatóságokból, hogy mindez ne ismétlődjön meg.