Egy angliai város női rögbicsapata úgy döntött, az a legegyszerűbb formája a pénzszerzésnek, ha levetkőznek, fotókat készíttetnek magukról, abból meg összeraknak egy naptárat és jól eladják. A végeredmény viszont annyira rettenetes lett, hogy a helyi lakosok arra kérték őket, hogy soha többé ne csináljanak ilyet.

Tényleg mindenkinek van már lenge ruhás, vagy meztelen képekkel teli naptára, és nem csak a celebeknek, vagy egy koporsókészítő cégnek, hanem egy angliai női rögbicsapatnak is. Utóbbi első hallásra nem tűnt durvának, és még azután sem, miután belegondoltunk abba, hogy egy rögbijátékos alapból elég nagydarab szokott lenni, még akkor is, ha nő. Csakhogy ennek a női rögbicsapatnak a tagjairól egy nem túl profi fotós készített nem túl profi képeket, méghozzá egy szakadt kocsmában, így a végeredmény tényleg megdöbbentően pocsék lett. A 2014-es naptár miatt pedig nem csak mi fanyalogtunk, hanem az angliai Shirley város lakói is.

A Daily Mail szerint a Shirley-ben található Camp Hill Rugby Club tagjai azért készítettek magukról meztelen fotós naptárat, hogy némi pénzt szerezzenek ezzel csapatuknak, de sajnos nem volt túl nagy sikerük. A képek rettenetesek lettek, a helyszín és a világítás is kritikán aluli, és ezt a helyi lakosok is észrevették. "Szerintem bátor dolog volt, hogy elkészítették ezt, de nem gondolhatják komolyan, hogy ezek a képek jól néznek ki. Talán ha felbéreltek volna egy profi fotóst, és ha nem a helyi kocsmában készítik a képeket, nem lenne ilyen elképesztően szörnyű a végeredmény" – mondta egy helyi lakos, a 43 éves June Birchall. És utóbbi véleményen van a többi lakos is, akik arra kérték a csapat tagjait, hogy 2015-re már ne készítsenek ilyen naptárt. Ha a naptárba készült képeket akarja látni, kattintson a fenti képre, vagy ide.