Brazíliában nemcsak a legjobb focisták seregszemléjét tartják meg idén, hanem a legjobb fenék is kerestetik. Nézze meg a Miss Butt World Cup 2014 két olyan versenyzőjét, akik a saját felmatricázott testükkel csinálnak hírverést!

Hamarosan kezdődik a 2014-es brazíliai foci-vb, aminek örömére mindenki kitalálta a saját kis világbajnokságát. Persze a legizgalmasabb még mindig a glammodelleké, akik a Miss Butt World Cup versenyben fognak megmérkőzni. Bemelegítésként két prominens versenyző, Lizy Sampaio és Rosangela Fraga máris egymásra találtak, és készítettek egy közös fotósorozatot – írja a DH.be.

A Miss Butt versenynek nagy hagyománya van, általában Brazíliában rendezik, és idén a vb tiszteletére hozzáillesztették a World Cup szavakat is. Viszont nem szabad összekeverni, ez nem ugyanaz a verseny, mint a legjobb hátsót kereső Miss Bumbum 2014, mindenesetre annak a fotóit is érdemes végigkattintani!

És el ne felejtsük megemlíteni, hogy a Miss Butt tizenegy döntős lánya korábban a focisták közül is megválaszthatta a legjobb segget, amit a brazil Hulk nyert meg (ld. lent a képen). A legmetroszexuálisabb pedig ki lett? A kép alatt találja a nem meglepő választ.

Cristiano Ronaldo...