Pár órával Elliot Rodger ámokfutását követően, de attól függetlenül, a kaliforniai Stockton városában egy fiatal férfi többször is rálőtt három nőre, amiért azok visszautasították szexuális közeledését. Szerencsére senki nem sérült meg, a lövöldözőt egyelőre keresik.

A nyomozás eddigi adatai szerint a három, 18 és 19 év közötti nő május 24-én éjszaka ment fel a gyanúsított, a 21 éves Keith Binder stocktoni lakására, feltehetően egy szórakozóhelyről, ahol a férfi és barátai – Little D és Little Eggy - már az ágyban szerették volna folytatni a mulatozást, írja a Jezebel. Miután ezt a nők visszautasították, hajnali háromnegyed kettő körül a lakástulajdonos, Binder elzavarta őket, ám távozásuk közben nyolc lövést adott le rájuk 9 mm-es fegyveréből. Az áldozatok egy közeli étterembe menekültek, ahonnan értesítették a rendőrséget.

Az épület biztonsági szolgálatának képviselője megerősítette a lövöldözés tényét, ám a gyanúsított és barátai a történtek után autóval elmenekültek a helyszínről és egyelőre ismeretlen helyen tartózkodnak.

Bár szerencsére nem történt személyi sérülés, a lövöldözés motivációja egyértelműen a visszautasítás, az eset pedig hátborzongatóan összecseng Elliot Rodger pár órával előtte elkövetett gyilkos ámokfutásával.