Dave Bolingert bíróság elé állították, mert az FBI lebuktatta perverz vágyait. A brit férfi egy 14 éves mexikói-német lányt akart Angliába csalni azzal, hogy szívesen lefejezi és megeszi. A lány végül nem jelent meg a randi helyszínén, a férfit pedig később elfogták a rendőrök. Tagad mindent, márpedig a chateléseik afelé mutatnak, hogy lakmározott volna a lányból.

Újabb borzalmas kannibálgyanús eset került napvilágra, ezúttal nem Amerikában, és a főszereplő sem rendőr: egy brit ápoló, az 57 éves Dale Bolinger. Azzal vádolják, hogy fétisoldalakon hirdette: elfog és lefejez egy tinilányt, majd falatozik a húsából – írja a Mirror. Szó szerint ezt üzente a kiválasztott lánynak: „Meg foglak ölni, és megeszek mindent". A kenti férfi tagadja az egészet, pedig egészen durva részek kerültek elő a chateléseikből – például bevallotta, szexuálisan felizgatja, ha fiatalok húsából lakmározhat.

Találkozót is egyeztettek a Németországban élő mexikói lánnyal, akit Eva Gonzaként emlegették a bíróságon. Bolinger a randevú előtt vásárolt egy fejszét is. Az ashfordi nemzetközi pályaudvarra beszélték meg a találkozót. A férfi előtte ígéretet tett, hogy a lábujjától az arcáig elfogyasztja áldozatát, sőt kiváló receptjei vannak haggisre és véreshurkára. A lány azonban végül nem jelent meg, a férfi a telefonja cellainformációi alapján viszont igen.

Kiderült, a férfi közösülni akart vele halála előtt és után is, és arról beszélgetett a lánnyal, hogy milyen puha és omlós a fiatalok húsa. Elmondta, hogy már megevett egy 39 éves fekete nőt és egy ötéves kisgyereket, de ezeket nem sikerült rábizonyítani. Ilyenekkel csábítgatta áldozatát: „szeretkezni akarok veled, leszedni a szép fejed és megenni". Megnyugtatásként hozzátette nagylelkű szeretője lesz a lánynak, mielőtt megeszi.

Bolinger a Dark Fetish Network nevű hálózaton volt aktív meatmarketman néven. Itt találtak rá 2012-ben a hálózatot monitorozó FBI-ügynökök, akik értesítették a kenti rendőröket a gyanús férfiről, akinek Naomi Campbell volt a profilképe. Az e-mail címe alapján lenyomozták az IP-címét, így már könnyedébben azonosíthatták Bolingert. Tavaly februárban fogták el, ügye már bírósági szakaszban van. A Mirror megjegyzi, a férfinek már volt egy ügye 2010-ben, akkor egy nő arcába nyomott egy tisztítószerrel átitatott textilt.

Idézetek a kannibál és a lány beszélgetéséből

A Mirror részleteket is leközölt Bolinger és leendő áldozata chateléséből, ezt a bíróságon olvasták fel, ebből szedtünk ki részleteket.

Bolinger: Azt mondtad, azt akarod, hogy lefejezzenek.
Gonza: Szükségem van egy férfire, egy igazira, aki megteszi.
B.: Van bárdom és tapasztalatom is. Tényleg meg akarod tenni? Szeretném utána megenni a testrészeidet...
G.: Nem tudom, miért akarom ezt, de 12 éves korom óta érzem, hogy erre van szükségem.
[...]
B.: Szóval szeretnéd, ha megölnélek (olyan hosszasan, amennyire lehet) az általad választott módszerrel, tudva, hogy utána megeszlek?

G.: Igen.
[...]
B.: Nagyszerű, találkozhatunk az Ashford International vasútállomáson, és hazaviszlek, hogy megöljelek. Ennyire egyszerű ez.
[...]
G.: Figyelj! Több száz üzenetet kaptam már kíváncsi hazugoktól stb. Nem tudom, mit akarnak, tényleg.
B.: Találkozzunk az Ashford International vasútállomáson és végre FOGOM hajtani az egyezséget. Már kétszer ettem lányokat.
G.: Honnan tudjam, [hogy ez igaz]?
B.: Bizonyítani tudom, de [tényleg] megöltem két embert a húsukért.
[...]
G.: Majdnem sírok a vágytól.
[...]
B.: ...szóval mennyi idős vagy?
G.: 14.
B.: Oké, fiatalabb, mint gondoltam, de még mindig éhezem a húsodra......