Kimerítő fotóriport készült Magalufról – tudják, a spanyol üdülőhely, ami mostanában arról híres, hogy fiatal lányok szopnak ott italért, és mindenki bambirészeg. A képeken öntudatlan britek hevernek utcaszerte, felcsúszott szoknyával, másokat épp hordágyra tesznek.

Eddig kétszer írtunk Magalufról – mindkétszer azért, mert úgy tűnik, a britek-kedvelte spanyol üdülőhelyen teljesen természetes, hogy a fiatal turisták vállalhatatlanul részegre isszák magukat, és akár szopóversenyekbe is belemennek egy ingyen italért. 

A Daily Mail képes riportot közöl a helyszínről, amelyből kiderül: tényleg mindenhol magatehetetlenül részeg turisták fekszenek az utcán, vagy gyorskajáldákban, egészen addig, amíg hordágyra nem teszik őket. Vagy hagyják arccal a járólapon, hátha maguktól távoznak. A jelenségre a helyiek nem büszkék: egy tévés riportert egy biztonsági őr paprikaspray-vel fújt le, amikor egy klubban forgatott a jelenségről, mondván, Magalufnak nem a jó oldalát mutatja be. 

A 19 éves Alex Brooks azt mondta a lapnak, hogy az éjszakai élet miatt szereti az üdülőhelyet, ahol annyi az angol, hogy otthon érezheti magát, leszámítva a kedvezőbb éghajlati feltételeket. „Az összes barátom itt van, amint befejeztük a vizsgáinkat, eljöttünk. Láttunk embereket a parton és a tengerben szexelni - valószínűleg ezek a legőrültebb dolgok, amiket kétszeri ittlétem alatt láttam. Az emberek egészen egyszerűen leszarják, kiállnak, és mindenki más előtt elkezdenek szexelni.”

Brooks amúgy megértő lány, vagy csak meg akarta nyugtatni az anyukáját, de a lényeg, hogy ő maga nem iszik, és azokat sem ítéli el, akik kiütik magukat. Összesen két embert láttak csak, akiket mentő vitt el. Egy másik turista szerint nem kell túlgondolni a dolgot, mindenki bulizni megy oda, és van akinek kicsit durvábban sikerül, ennyi. Főleg a fiatalabbak isszák túl magukat, mert még nem tanulták meg, mennyit bírnak. 

Akárhogy is, Magalufnak rövid távon bejön a kétes hírnév: a fiatalok eszelős iramban foglalják a szállásokat. 

Facebook-oldalunkon hozzá is szólhat!

Kövessen minket a Facebookon is!