Ha már ő kibírja vinnyogás nélkül, akkor én is. Csak egy kis tűz. Senki sem halt még bele egy kis tűzbe - Valami hasonló járhat azoknak a fiataloknak a fejében, akik követik az új baromságot. Lelocsolják magukat alkohollal vagy más éghető anyaggal, majd lángra lobbantják a testüket. Egy kentucky-i srác már kórházba került emiatt, és durva felvételeket is látni a neten.

Szomorúan várjuk, mikor lesz az a következő netes-kihívós őrület, hogy a fiataloknak le kell vágniuk a két karjukat és a jobbat a bal, a balt a jobb helyére visszavarrni (működő kéz nélkül persze). A konvergencia erre halad: a Gawker szerint a legújabb baromság, hogy a tinik felgyújtják magukat, majd másokat is kihívnak erre a feladatra.

Persze a kihívás bonyolultabb: alkoholt kell magunkra önteni és azt meggyújtani. Egy kentucky-i fiatal azért került égési sérülésekkel kórházba nemrég, mert magára lötybölte a piát és az meggyulladt. A fájdalom elviselhetetlen volt és a bőre felhólyagosodott. Azt is elmondta a nevét nem vállaló srác, hogy azért merte bevállalni, mert a feltöltött videók sohasem mutatják a végkifejletet, csak a látványos tüzet.

A Huffington Post be is mutat egy LiveLeakre feltöltött videót (ld. feljebb), amin egy másik fiatal srác áll egy fürdőszobában, és bőven öntözi magát valami gyúlékony folyadékkal. Kér egy öngyújtót, majd lángra lobbantja magát. Miközben égő fáklyaként rohangál fel-alá, és üvöltve vízért könyörög. A sok idióta körülötte nem is tud mit csinálni a félelemtől, aztán nagy nehezen vizet engednek rá és megpróbálják a lángokat elfojtani, sokkoló videó.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!