Az egy dolog, hogy nem cica, de mégcsak nem is japán, és nem is Hello Kitty a neve. A pornóipar zsenijein kívül tulajdonképpen mindenki félre lett vezetve negyven évig.

Elképesztő dolog derült ki, ami 40 év tapasztalatát és tudását írta felül: az infantilis cicarajongóktól már nagyon régen sok pénzt és időt bezsebelő, Hello Kittyt futtató Sanrino cég közölte, hogy Hello Kitty valójában nem egy macska, hanem egy kislány. Ismételgesse a mondatot kicsit: Hello Kitty egy kislány. Ráadásul tök véletlenül derült ki az egész, ugyanis a téma szakértőjének számító antropológus, Christine R. Yano egy Hello Kittyt születésnapjára bemutató műsorhoz írt forgatókönyvet, és ezt akarta leokéztatni a Sanrinóval. Minden stimmelt benne, kivéve azt az apróságot, hogy Hello Kitty nem cica. Ha már így belelendültek, gyorsan lerántották a leplet az eddig általában japán cicának hitt Hello Kittyről, ugyanis komplex háttértörténetről beszélünk.

Hello Kitty kislány

Azért ezt még emésztgessük kicsit. Ha Hello Kitty egy kislány, akkor ez azt jelenti, hogy ha például rendelkezünk felfújható Hello Kittyvel, akkor valójában nem egy cuki cicánk van, hanem egy guminőnk, aki ráadásul harmadik osztályba jár, de a vicces posztereket is egészen új megvilágításba helyezi, a már Magyarországon is kapható vécépapírokról nem is beszélve.

Hello Kitty brit

Most már aztán tényleg megőrülünk, szóval Hello Kitty egyáltalán nem cica, de még csak nem is japán. Sőt, Hello Kittyről azt is lehet tudni, hogy London külvárosában él, a szüleit pedig George és Mary White-nak hívják.

Hello Kitty nem is Hello Kitty

Hello Kitty polgári neve Katy White. A Skorpió jegyben született, ráadásul van egy ikertestvére is. “Hello Kitty az 1970-es évek Angliába került japán nőinek mutatta be az idealizált gyerekkorát. A részletes háttér is ehhez az ízléshez van igazítva” – mondta az LA Timesnak Yano.

A pornóipar már rég rájött

Mármint nem arra, hogy Hello Kitty egy harmadikos lány, hanem arra, hogy ez a cica márpedig nem cica, hanem nő. Erről itt bizonyosodhat meg.