Egy chicagói férfi összeveszett az autóban a barátnőjével, majd kirakta őt és kisfiát a kocsiból, a nő nyolchónapos kisgyerekét pedig kidobta az ablakon. A gyereket még el is ütötte, ahogy elhajtott, de az megúszta könnyebb sérülésekkel. A férfit elfogták.

Kétrendbeli vétséggel vádolják azt a 46 éves chicagói férfit, aki megverte a barátnőjét és kidobta az autóból a nyolchónapos gyerekét, majd áthajtott rajta – írja a Huffington Post. Joseph Fultsot bántalmazással és családon belüli erőszakkal vádolják.

Az egész eset hétfő hajnali 2:45-kor történt a chicagói South Side-on. A rendőrség szerint Fults vitába keveredett 23 éves barátnőjével a kocsiban, a férfi ekkor kezdte el ütni-verni a nőt és hétéves fiát, aki szintén bent ült az autóban (lent látható a durva videó).

Végül kiűzte őket a kocsiból, a nyolchónapos babát pedig kihajította az ablakon, sőt el is gázolta, ahogy elhajtott. Kész csoda hogy a baba – a testvérével együtt – megúszta könnyű sérülésekkel, horzsolásokkal az esetet. Mindkettejüket kórházba szállították, állapotuk stabil. Amúgy egyik gyereknek sem Fults az apja, aki jelenleg börtönben ül, 100 ezer dollár (24 millió forint) óvadék ellenében szabadulhatna.

Nemrég írtunk amúgy arról a gyökér New York-i taxisról, aki női utasával akart szexelni, majd a visszautasítás után verni kezdte a nőt és gyerekeit, és sorban dobta ki őket a kocsiból. Az egyik gyerek kihajítása félelmetes látvány – merthogy biztonsági kamera rögzítette a jelenetet.