Az akár szextingelésre is használható telefonos applikációban megjelenő fotón szereplő lányok most perlik a Snapchatet, mert már mindenki csak "snapchat sluts"-nak, vagyis snapchat-ribancoknak hívja őket. Leginkább persze pénzt akarnak.

Az utóbbi években totálisan lemaradt mindenről, és fogalma nincs, hogy mi az a Snapchat? Egy baromi egyszerű, és alapvetően kissé haszontalan, de mégis egyszerű telefonos app, aminek lényege az, hogy ismerőseinknek tudunk vele képet küldeni, amit csak pár másodpercig láthatnak. És így ennyi.

Persze a jó reflexekkel rendelkezők akár egy gyors screenshotot is készíthetnek a kapott fotóról, és így nem csak egy felvillanó nemiszervet láthatunk. Mert bár nem feltétlenül erre találták ki az appot, de sokan tényleg szextingetlésre használják, pontosan azért, mert abban a tudatban élnek az emberek, hogy a meztelen fotóik azonnal törlődni fognak, miután a másik megnézte azt.

Nagy valószínűséggel emiatt is döntött úgy Sarah Turner és Elizabeth Turner, hogy beperli a Snapchatet, mert úgy érzik, nem vet rájuk túl jó fényt az app híre. Ugyanis a Turner-testvérek szerepelnek az appon belül illusztrációként megjelenő fotón, és ezért a köztudatban már csak snapchat slutsként, vagyis snapchat-ribancokként híresültek el. Ez pedig nagyon nem tetszik a lányoknak. Az NY Daily News azt írja, a testvérpárt még 2011-ben vette rá Evan Spiegel arra, hogy fotókat készítsen róluk egy általa fejlesztett, készülőben lévő apphoz, a Picaboo-hoz.

A Picaboo-t aztán átnevezték Snapchatre, amin keresztül ma már naponta 700 millió képet küldözgetnek egymásnak a felhasználók.

Sarah Turner és Elizabeth Turner most leginkább azért perel, mert szerintük az app szexuális jellege rossz fényben tünteti fel őket. Ja, és a TMZ szerint azért is, mert szeretnének egy kis kártérítést kapni.