Regős Lili személyi edző nélkül nyerte meg a világ legjobb testű nője címet. Most ő ül a zsűri székébe, hogy más lányokról döntsön.

Regős Lili, aki több fitnesz szövetség szabályrendszerében megállta helyét és számos elismerést bezsebelt (Fitparádé FitModel World abszolút bajnoka 2011-ben, a világ legjobb testű nőjévé választották Miss Universe America versenyen, WBPF Világ- és Európa Bajnok, valamint európai Arnold Classic ezüstérmes), élete egyik nagy kihívására készül: a világ legjobb testű nőjeként ezúttal ő fogja pontozni a gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányokat az egyik legrangosabb hazai fitneszversenyen, a Hegyvidéki Fitparádén szombaton, azon a versenyen, ahol annak idején az ő fitneszmodell pályafutása is elindult. 

„A Fitparade azért is kedves a szívemnek mert onnantól számítom a versenyzői pályafutásom elindulását. Az idei Fitparaden pontozó bíróként fogok részt venni,nem izgulok, hiszen pontosan tudom, mik a szempontok és milyen típusú lányt keresünk a cím megnyerésére. Kíváncsian várom az induló lányokat, hiszen évről évre egyre több lány jelentkezik" – vallotta a fitneszmodell a versenyről.

Szépségkirálynő választáson is indult, de fitnesz lett a végzete

„Gyerekkorom óta sportolok, szinte mindent kipróbáltam: az úszást, a balettot, az aerobikot, az atlétika, de még a kézilabdát is. Edzőterembe 2010 februárjában kezdtem el járni. Nem volt tudatos választás a fitnesz, egyszerűen beleszerettem :) épp meguntam valamelyik sportot és elhatároztam hogy konditerembe fogok járni ...az első edzés után nem volt megállás :). Szerelem es szenvedély lett belőle .saját magamat edzem és edzettem mióta elkezdtem a fitneszt (közben elvégeztem az IWI testépítő-fitnesz szakát ) és versenyzővé váltam. Ismerem a saját testem, a legjobban így a táplálkozásomat és diétámat is magam állítottam és állítom össze a mai napig."

Ne hívjanak a világ legjobb testű nőjének!

„Sportoló vagyok és nem szeretnem ha 'csak' mint legjobb testű nő lennék a köztudatban. Úgy gondolom, én nem 'csak egy szép test vagyok', képviselek egy életmódot,  ami a visszajelzések alapján követendő és példaértékű mások szemében. Szerencsére mindig voltak vannak és lesznek is céljaim ,épp folyamatban van egy nagy álmomnak a megvalósítása amelyben Bogár Jánossal közösen alkotunk egy olyan prémium kategóriás személyre szabott szolgáltatást, mely egyedülálló lesz az országban. Nem titok, hogy a sport és az egészséges életmód játssza majd a központi szerepet továbbra is a mindennapjaimban, ettől soha nem is akarok és nem is tudnék  elszakadni, hiszen ez egy életen át tartó szerelem részemről."

A Fitparádé zsűri szerepén kívül ő maga most az indiai vb-re készül és természetesen az aranyérem a cél. 

Regős Lili eredményei

2011 Fitparádé Fitmodel World 1. hely

2012 Romania WBPF European Championships Fitness Model Physique 2. hely

2012 Budaörs WBPF World Cup Fitness Model Physique 1. hely

2012 Bangkok WBPF World Championships Fitness Model Physique 1. hely

2013 Miami Miss Fitness Universe 2013 1. hely

2013 Madrid Arnold Classic Miss Bikini 2. hely