horoszkóp

Legszívesebben levágná keblét a legnagyobb mellű brit nő

2008.10.21. 20:50
A News of the World szerint egy 26 éves édesanya, bizonyos Donna Jones a legnagyobb mellű brit nő. Bár szerinte sokan irigykednek méretére, ő legszívesebben megszabadulna keblétől, ami az évek alatt egyre nagyobb teher lett számára: az emberek már tizenéves kora óta csúfolják, nem tudta szoptatni kisfiát és a szexuális élete sem az igazi. Eddig kétszer szeretett volna kés alá feküdni, de elutasították a kérését. Jones fájdalomcsillapítókat szed és antidepresszánsokkal is próbálta enyhíteni kínjait.

Méretátváltó:

Az angol és ez európai kosárméretek nagyjából megegyeznek, azzal a különbséggel, hogy a brit DD nálunk E, az angol E pedig értelemszerűen F. Ami a körméretet illeti a 32 = 70, 34 = 75, 36 = 80, 38 = 85, 40 = 90 centiméter.

A 26 éves Donna Jones kebelmérete az angol számozás szerint 40M (a 40-es körméret nálunk 90-esnek felel meg). A korábbi brit rekorder, Rachel Aldana mérete egyébként 32JJ volt. Jones azonban nem örül annak, hogy ő az új csúcstartó a természetes keblű brit nők között, hiszen életét alaposan megkeseríti impozáns mellmérete.

„A legtöbb lány ölne egy ilyen dekoltázsért, én viszont gyűlölöm. Ha egy olló segítségével levághatnám a melleim anélkül, hogy belehalnék, akkor megtenném” – nyilatkozta a News of the World munkatársának. Donna Jones egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy méretes dekoltázsa miatt nem tudta szoptatni kisfiát, Kyle-t, amikor kisbaba volt, mert attól félt, hogy megfullad. A helyzet azóta sem javult. „Nem tudom megölelni őt, nem tudok vele együtt focizni a parkban” – nyilatkozta Jones.

Nem megy a szex

A rekordméretű dekoltázs a házaséletre sincs túl jó hatással, Donna Jones 36 éves vőlegénye, Kevin szerint ugyanis folyton útban vannak párja keblei. „Mintha hárman lennénk ebben a kapcsolatban. Alvás közben gyakran ráfekszik a mellemre, ami reggelre gyakran tele lesz zúzódásokkal. Évek óta nem tudom rendesen kialudni magam, mivel nem tudok kényelmesen elhelyezkedni” – tette hozzá a 26 éves anyuka. Donna Jones már tinédzserként is sokat szenvedett keble miatt, hiszen 17 évesen már 32HH volt a mellmérete, „Az emberek megbámultak és mutogattak rám. A fiúk pedig megpróbálták megfogni a mellem, majd nevetve elfutottak.” Kétségbeesésében felkereste háziorvosát, aki akkor úgy gondolta, hogy túlságosan fiatal egy mellkisebbítő műtéthez, hiszen még növésben van és csak ezt követően ad majd életet gyermekeinek. A doktornak igaza volt, hiszen Donna Jones keble két év alatt elérte a 40M-es méretet.

Fájdalomcsillapítókon él

Mivel egy idő után nem talált magának megfelelő méretű melltartót, és azt sem engedheti meg magának, hogy 500 fontot fizessen ki egy olyan darabért, amit kifejezetten neki készítettek, így Donna Jones kénytelen a méreténél kisebb fehérneműket vásárolni, jelenleg 40K-s melltartót hord. „Nagyon kényelmetlen viselet. Iszonyatos hátfájás kezdett el gyötörni és az utóbbi hét évben fájdalomcsillapítókon éltek." Bár Jones, aki 2006-ban antidepresszánsokat kezdett szedni, ismét hajlandó lett volna kés alá feküdni, újból elutasították a kérését, mivel a testtömegindexe nem volt megfelelő. „Ez egy ördögi kör. A mellem tönkreteszi az életem. Nem túl vidám az élet, ha neked vannak a legnagyobb kebleid Nagy-Britanniában."

A britek a rekorderek

Több felmérésből is kiderült, hogy Európában a brit nők rendelkeznek a legnagyobb keblekkel, a BBC – talán ezen eredmények kapcsán - nemrég dokumentumfilmet készített arról, hogy mennyire nehéz az élet azon hölgyek számára, akiket az átlagosnál nagyobb mellekkel áldott meg a természet. Az angol dokumentumfilmben a szakértők mellett három érintett is megszólalt, akik három különböző módszerrel próbálták megoldani óriási problémájukat. Ezzel párhuzamosan a szintén brit illetőségű Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozik az ellen, hogy az extra nagyméretű melltartók drágábbak a kisebbeknél a Marks and Spencer üzleteiben. A szervezet tagjai szerint nem csak az árakat tartják felháborítónak, hanem azt is, hogy nem elég nagy a választék.