Továbbjutott a lobogó mellekkel sztriptízelő anyu a tehetségkutatóban

2009.04.12. 15:09
A Britain’s Got Talent pénteki adásában egy többgyermekes családanya döntött úgy, végre megmutatja, micsoda pazar sztriptíztáncosnő lehetett volna, ha közbe nem jön a család. A zsűri nem kapott levegőt, de végül továbbjuttatták.

Mellei lobogtatásával gyakorolt mély benyomást a Britain’s Got Talent című angol tehetségkutató műsor pénteki adásában a nézőkre és a zsűrire egyaránt Fabia Cerra, 35 éves brit családanya. A túlsúlyától nem zavartatott versenyző combfikszben, pucér fenékkel és csupasz mellekkel végezte be számát, amit még egy Janet Jacksonos, bimbóvillantós ruházati balesettel is megfejelt: mélyen átélt előadása közben egy heves mozdulatnál lerepült bal mellbimbójáról a vörös bojttal díszített bimbótakaró.

A műsor egyik műsorvezetője - az Ant és Dec néven ismert komikusduó egyik fele -, Declan Connelly a produkció végeztével besietett a színpadra, és Cerra kezébe nyomta a hölgy ledobott kalapját is, pantomimmel utalva rá, hogy takarja el vele a kilátszó mellbimbót. Az asszony azonban inkább visszanyomta a fejébe a stüszikalapot, és a kezével próbálta elfedni magát, a testrész méretét figyelembevéve szerény eredménnyel. A jelenség végül csak cenzúrázva kerülhetett adásba, a tévés szerkesztők kicsi angol zászlókkal – ami egyben a műsor logója is – takarták ki a nézőket vélhetően túlságosan felkavaró részleteket.

„Ennek semmi köze ahhoz, hány éves vagyok. Ha egyszer tudok táncolni, akkor nekem is van itt keresnivalóm” – mondta el az előzetes interjúban Cerra, aki kilencéves kora óta táncol, és diszkótánc-világbajnok is volt, mielőtt gyerekei születése véget vetett volna karriertörekvéseinek. A Simon Cowell, Amanda Holden és Piers Morgan alkotta zsűri pár mély lélegzetvétel után úgy döntött, Cerra extraméretű produkciója mindenképp vagány próbálkozás, és úgy döntötték, továbbengedik a következő fordulóba.