Ashley Dupree most maszturbálós videóval keres pénzt

2008.07.15. 20:50
Tizenhárom euróért bárki megnézheti azt a felvételt, amelyen a kormányzóbuktató 22 éves call-girl, Ashley Alexandra Dupre végez önkielégítést. A leleményes leány talán így próbálja pótolni azt a tízmilliót, amitől július elején esett el, miután visszavonta keresetét a Girls Gone Wild készítője ellen. Ügyvédje pár hete még azt mondta, Dupre új fejezetet akar nyitni az életében, ami bennfentesek szerint valószínűleg egy televíziós műsorban teljesedik majd ki. Ez a videó akkor még nyilván a régi életéhez tartozik.

13 euróért bárki megnézheti, hogyan szerez magának örömet előbb kézzel, majd egy vibrátorral az a 22 éves luxusprostituált, aki miatt idén márciusban Eliot Spitzer New York-i kormányzónak le kellett mondania tisztségéről. Az ominózus videó a trashleydupre.com oldalon tekinthető meg. A szlogenekkel teletűzdelt honlapon először egy ingyenes előzetest tekinthet meg az odatévedt internetező, majd jönnek a fizetős részletek. Tizenkét euró 83 eurócentért (hitelkártyás fizetés esetén 19.99 €-ért) cserébe pedig a kedves felhasználó egy hónapon keresztül gyönyörködhet a neves kuncsaftjának hírnevét rombadöntő hölgy szóló előadásában, amit a honlap szerint "még Eli-nak szánt, de ő végül már nem láthatta".

Pénzért mindent

A márciusi szexbotrány meglehetősen jól jött a lánynak, aki minden lehetőséget kiaknáz, hogy még több pénzre, illetve még nagyobb ismertségre tegyen szert. A lány már call-girlként sem keresett rosszul, hiszen a lapok információi szerint a kormányzó 4300 dollárt (csaknem 750 ezer forint) fizetett szolgálataiért óránként. Röviddel a lebukása után azonban az énekesnői álmokat dédelgető Dupre két számát is feltette az internetre, amiket külön-külön 98 centért lehet megvásárolni. A dalokat márciusban pár nap leforgása alatt összesen két millióan töltötték le, a férfimagazinok pedig milliós ajánlatokat tettek neki. Dupre ezután beperelte a Girls Gone Wild DVD-sorozat tulajdonosát, Joe Francist, miután a férfi piacra akarta dobni egy régebben nekik forgatott leszbivideóját, amelynek felvételekor a lány még csak 17 éves volt. Dupre elmondása szerint részeg volt, amikor a felvételek készültek és nem tudta felmérni tetteinek a súlyát.

A 22 éves callgirl 10 millió dollárt követelt a férfitől, aki szerinte engedély nélkül használja a nevét és arcát. Francis egyébként egymillió dollárt (kb. 156 millió forintot) ajánlott a egykori szereplőjének, ha készíthetnek vele egy reklámfilmet, és szerepel egy újabb részben.

Az új élethez is jól jönnek a bevételek

A Kristen néven is dolgozó lány végül visszavonta a keresetet, ügyvédje szerint azért, mert új életet akar kezdeni: "Ms. Dupre szeretné kizárni a negatív dolgokat az életéből, és csak a pozitívokra akar koncentrálni. Nagyon sok új, izgalmas projekt van kilátásban, és új fejezetet akar nyitni az életében„ – indokolta meg kliense döntését a lány jogi képviselője.

Az egyik ilyen új fejezet egy saját műsor lesz – írja a FoxNews.com. Dupre állítólag azzal a céggel állt össze, akik többek közt Nicole Richie-vel és Pamela Andersonnal is dolgoztak. Egy bennfentes szerint a 22 éves luxusprosti és a Handprint Entertainment – stílszerűen - randizós műsor elindítását fontolgatja . Dupre szóvivője egyelőre mindent tagad.